Els Germans Corsos eBook

Descubre el libro de Els Germans Corsos con cronouno.es. Lea el PDF de Els Germans Corsos en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Germans Corsos y otros libros de Alexandre Dumas.

FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Germans Corsos.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,66 MB
AUTOR(A)
Alexandre Dumas
Cronouno.es Els Germans Corsos Image

DESCRIPCIÓN

Un intricat drama familiar en què la passió amorosa portarà un desenllaç fatídic.Mentre viatja per Còrsega, la primavera del 1841, Alexandre Dumas fa coneixença amb la família Franchi, els dos germans bessons de la qual, Lucien i Louis, mantenen un estrany enllaç: fins i tot allunyats, poden sentir físicament les emocions i els dolors de l’altre.Després d’haver estat iniciat per Lucien en les tradicions corses, Dumas torna a París, on fa la coneixença de Louis, que hi estudia dret. Volent reconfortar el jove, que travessa una crisi sentimental, el convida a un sopar. Louis accepta, perquè sap que la dona que estima en secret hi anirà. Però el sopar surt malament...-------Els germans corsos és una novel·la d’una rara sobrietat en la producció de Dumas, que empra aquí amb vivacitat el seu talent extraordinari de director d’escena i d’autor de diàlegs. Si s’ha acusat Dumas de desviar-se o d’allunyar-se de l’assumpte principal de les seves obres, sens dubte no és el cas d’aquesta obra curta, conduïda a un ritme gairebé cinematogràfic (ha estat objecte de nombroses adaptacions cinematogràfiques d’ençà de l’any 1898). La concisió és sorprenentment eficaç, probablement perquè Dumas encara escriu sota la influència del dramaturg.

Cursos de verano Els Juliols - Página de cursos ...
Els germans Kratt visiten llocs perquè en saben els camins. Són amics dels animals, és l'hora ideal. Potser n'hauran de salvar algun amb el: poder animal! Viu el món salvatge amb els germans ...
Cuchillos Azote
Els germans Torres ens conviden a casa seva per conèixer tots els secrets de la seva cuina. De la mà d aquests dos reconeguts xefs, descobriràs noves possibilitats dels productes més habituals, amb els quals podràspreparar receptes delicioses a l abast de tots els cuinetes.

LIBROS RELACIONADOS

Ejércitos Y Batallas. 39. Vicksburg 1863. Grant Limpia El Mississipi
Historia De España 8
Investigación De Mercados I. Principios Y Dinámica
Ortopedia Maxilar
Cuando La Torre Nos Mira
El Bailarín Mundano.
Mon I Misteri De La Festa D Elx
Pepino, Héroe De Leyenda 1
Iv Cuaderno. Profesores Poetas
Guía Práctica Para Los Padres De Hoy. El Niño De 0 A 6 Años
Europa, Tradicion Popular (+ Cd Audio)
La Cámara Lúcida
La Revolucio De Setembre I La Premsa Humoristica Catalana
Cuentos De Los Hermanos Grimm
Cómo Vivió Y Murió Felipe Ii Por Un Testigo Ocular.
Psicoterapia Familiar En Caso De Anorexia Nerviosa