Xarxes Complexes eBook

Descubre el libro de Xarxes Complexes con cronouno.es. Lea el PDF de Xarxes Complexes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Xarxes Complexes y otros libros de Ricard Sole.

FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
Xarxes Complexes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,45 MB
AUTOR(A)
Ricard Sole
Cronouno.es Xarxes Complexes Image

DESCRIPCIÓN

Xarxes complexes. Del genoma a Internet ens submergeix en un món on, per sorprenent que sembli, ningú no es troba realment lluny de ningú i no hi ha res que estigui aïllat: el càncer o Internet, aparentment sense relació, són sistemes en els quals un petit error (en un gen o en un servidor) pot desencadenar el desastre. Amb aquest magnífic treball, rigorós i alhora divulgatiu, Ricard Solé vol fer arribar a un públic ampli i no especialitzat els descobriments més recents en el camp de les xarxes complexes, un àmbit d’estudi cada cop més important que, més enllà de la ciència, ja s’ha estès a la lingüística, les ciències socials i la tecnologia. La revolució dels últims anys en l’estudi d’aquests sistemes, basada en una nova cartografia de la complexitat i en l’aparició de conjunts de dades impensables fa un temps, ens obre les portes al coneixement de les propietats universals subjacents a les xarxes complexes, tant les naturals com les artificials. Així, descobrim que els genomes, els ecosistemes i les xarxes elèctriques comparteixen el fet de ser sistemes extremament fràgils alhora que d’una gran plasticitat i eficiència. Les conseqüències d’aquestes troballes són enormes i estan modificant amb rapidesa la nostra visió del món.

Xarxes complexes :: Libelista
Xarxa d'àrea personal : és una xarxa d'ordinadors usada per a la comunicació entre els dispositius de la computadora (telèfons incloent les ajudes digitals personals) a prop d'una persona. Xarxa d'àrea local : és una xarxa que es limita a una àrea especial relativament petita tal com una habitació, un sol edifici, nau o avió.
PDF 480171 - XCSE - Xarxes Complexes i Socioecològiques
Información del libro Xarxes complexes: Del genoma a internet

LIBROS RELACIONADOS

La Nueva Musicoterapia
Alamneque De Fabulador..
Viure Entre Muntanyes
Arqueología Aragonesa 1994
Cuaderno Del Alumno Legislacion Sanitaria General Para Administra Tivos. Formacion Para El Empleo
La Mascara Taronja (Comissari Llampec 2)
Tratado Derechos De Garantia (2 Vol.) (2ª Ed.)
92 Motivos De Sashiko
Magia Gitana. ¡Superfácil!
Esther
Apéndice Gallach 1996. Todos Los Acontecimientos Ocurridos Desde El 1 De Enero De 1993 Hasta El 31 De Diciembre De 1995. Los Grandes Temas Y Personajes De La Actualidad (2 Tomos). Tomo 1: Historia Natural - Geografía. Tomo 2: Razas Humanas - Historia
Bkt5e Presentimientos