Xarxes Complexes eBook

Descubre el libro de Xarxes Complexes con cronouno.es. Lea el PDF de Xarxes Complexes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Xarxes Complexes y otros libros de Ricard Sole.

FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
Xarxes Complexes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,75 MB
AUTOR(A)
Ricard Sole
Cronouno.es Xarxes Complexes Image

DESCRIPCIÓN

Xarxes complexes. Del genoma a Internet ens submergeix en un món on, per sorprenent que sembli, ningú no es troba realment lluny de ningú i no hi ha res que estigui aïllat: el càncer o Internet, aparentment sense relació, són sistemes en els quals un petit error (en un gen o en un servidor) pot desencadenar el desastre. Amb aquest magnífic treball, rigorós i alhora divulgatiu, Ricard Solé vol fer arribar a un públic ampli i no especialitzat els descobriments més recents en el camp de les xarxes complexes, un àmbit d’estudi cada cop més important que, més enllà de la ciència, ja s’ha estès a la lingüística, les ciències socials i la tecnologia. La revolució dels últims anys en l’estudi d’aquests sistemes, basada en una nova cartografia de la complexitat i en l’aparició de conjunts de dades impensables fa un temps, ens obre les portes al coneixement de les propietats universals subjacents a les xarxes complexes, tant les naturals com les artificials. Així, descobrim que els genomes, els ecosistemes i les xarxes elèctriques comparteixen el fet de ser sistemes extremament fràgils alhora que d’una gran plasticitat i eficiència. Les conseqüències d’aquestes troballes són enormes i estan modificant amb rapidesa la nostra visió del món.

Xarxes Complexes. Del Genoma a Internet. Solé, Ricard ...
Xarxes complexes: del genoma a Internet 25 març 2010 . Debats. Gratuït. Ricard Solé, investigador i professor, parlarà de l'evolució de les xarxes. De quina forma ens relacionem en les xarxes socials? Què fa que Internet sigui tan ràpida i, alhora, tan fràgil?
PDF Models deterministes de xarxes complexes
XARXES COMPLEXES. DEL GENOMA A INTERNET, SOLÉ, RICARD, 18,90€. ... Disponibilitat: La Llar - Sant Antoni Sense estoc, consultar termini entrega; La Llar- Passeig de la Plaça Major Sense estoc, consultar termini entrega

LIBROS RELACIONADOS

El Castillo Del Condestable Dávalos De Arenas De San Pedro (ÁVila). En La Ciudad Del Valle Del Tiétar
El Regalo Del Millonario
Go Ahead: Elementary 1. Level From A1-into A2. Workbook
Star Wars. La Marca De La Corona
La Biblia De Los Sueños: Guia De Los Sueños Para Interpretar Todo Simbolo Onirico
Viajes Y Conquistas
Como Gusta El Poder
Informe Sobre Desarrollo Humano 2002: Profundizar La Democracia E N Un Mundo Fragmentado
Los Talibán
Las Ruinas De Sagunto. Poema Historico, Perteneciente Á La ÉPoca De La Dominacion Cartaginesa De La Antigua España. En Ocho Cantos, Verso Endecasílabo, Con Notas.-
Español 2000 Glosario Multilingue
Licencias De Expedición De Aposentos En El Madrid De Los Austrias (1600-1625)
El Cristo De Velazquez
La Sociedad Valenciana Tras La Abolicion De Los Fueros
El Desierto Del Fuego