El Cami Dels Savis eBook

Descubre el libro de El Cami Dels Savis con cronouno.es. Lea el PDF de El Cami Dels Savis en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Cami Dels Savis y otros libros de Walter Riso.

FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Cami Dels Savis.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,22 MB
AUTOR(A)
Walter Riso
Cronouno.es El Cami Dels Savis Image

DESCRIPCIÓN

Walter Riso va néixer a Itàlia el 1951. La seva família va emigrar a l’Argentina quan ell era molt jove. Allà va créixer en un barri multiètnic al si d’una comunitat d’immigrants italians. Va cursar estudis universitaris de psicologia a Colòmbia, conduït per la seva curiositat i inquietud constants. Es va especialitzar en teràpia cognitiva i va obtenir un postgrau en bioètica. Des de fa trenta anys treballa com a psicòleg clínic, pràctica que alterna amb l’exercici de la càtedra universitària i la realització de publicacions científiques i de divulgació en diversos mitjans. Els seus llibres han complert el propòsit de crear una vacuna contra el sofriment humà, a través de la proposta d’estils de vida saludables en diversos ordres vitals. L’èxit dels llibres de Walter Riso és imparable. Walter Riso troba la resposta en filòsofs com Sòcrates, Epicur, Diògenes i Epictet, els quals buscaven “saber viure”, i que alhora van tenir una vida coherent amb les idees que predicaven. En aquest llibre, l’autor mostra, d’una manera senzilla i clara, la importància de les aportacions d’aquests grans filòsofs per millorar la nostra qualitat de vida i el nostre creixement personal. El camí dels savis és la contribució d’un experimentat psicòleg clínic a la difusió de les idees més rellevants dels pensadors clàssics. L’autor adapta aquests ensenyaments a una filosofia terapèutica, útil i pràctica per aplicar-los a la vida diària, de manera que hi generin un efecte transformador i altament positiu. En l’origen de la història del coneixement, hi ha una porta per a una vida plena que podem obrir... i la sorpresa serà enorme.

El camí dels savis - Walter Riso | Grup62
L'ofici de viure
El Camí dels Savis - -5% en libros | FNAC
Ruta 2016-10-15 (Ibiza) Camí de can Savi de senderismo en Can Furnet, Baleares (España). Descarga el track GPS y sigue el recorrido del itinerario del sendero desde un mapa. Ruta sencilla que tiene su punto de inicio en Can Clavos desde donde accederemos al camí de can Savi,por el cual caminaremos entre campos de cultivo, una pequeña pinada y casas de campo hasta casi llegar al cruce con ...

LIBROS RELACIONADOS

Revista Del Instituto De Estudios Economicos. Monografico: La Ind Ustria Minera Sostenible Ii
El Color Purpura
El Día En El Que Aprendía A Domar Arañas
Arca De Las Tres Llaves
La Meva Mare
Mariposa (Mi Librito Blandito De Palabras)
Coulants
Tropic De Capricorni - Henry Miller - En Catalan
Pantera Rosa: Mision Espacial (Cd-rom)
Amor De Lluny
El Libro De La Selva(lectura Facil)
Los Intelectuales Y Un Epilogo Para Estudiantes
Fotos Que No Hice En Su Momento
Contestaciones De Derecho Administrativo Al Programa De Indicatur A (3ª Ed.)