Les Veus Del Pamano (2ª Ed.) eBook

Descubre el libro de Les Veus Del Pamano (2ª Ed.) con cronouno.es. Lea el PDF de Les Veus Del Pamano (2ª Ed.) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Veus Del Pamano (2ª Ed.) y otros libros de Jaume Cabre.

FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Veus Del Pamano (2ª Ed.).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,29 MB
AUTOR(A)
Jaume Cabre
Cronouno.es Les Veus Del Pamano (2ª Ed.) Image

DESCRIPCIÓN

Les veus del Pamano s'ha convertit, d'ençà de la seva publicació el gener del 2004, en una de les novel·les catalanes més llegides, recomanades i difoses dels darrers anys. A hores d'ara, l'extraordinària aventura personal d'Oriol Fontelles i Elisenda Vilabrú, els afers de Tina Bros, la singularitat de Jaume Serrallac i el drama del Ventureta es disposen a conquerir els lectors d'Europa. La novel·la s'està traduint a l'alemany, al castellà, al francès, a l'hongarès, al romanès, al neerlandès i a l'eslovè, i se n'han venut, també, els drets televisius i cinematogràfics. Per celebrar aquesta magnífica acollida, Edicions Proa té el goig de presentar aquesta nova edició de Les veus del Pamano, complementada amb uns pròlegs de Jaume Aulet i de Vicenç Pagès Jordà, i amb la proposta de quatre rutes literàries pels diversos indrets del Pallars -a peu, en cotxe o en bicicleta- que conformen la geografia de la novel·la

Les veus del Pamano (Las voces del Pamano) · Obra · Jaume ...
Les veus del pamano, libro de Jaume Cabré. Editorial: Proa. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.
LES VEUS DEL PAMANO (2ª ED.) | JAUME CABRE | Comprar libro ...
Les veus del Pamano s'ha convertit, d'ençà de la seva publicació el gener del 2004, en una de les novel·les catalanes més llegides, recomanades i difoses dels darrers anys. A hores d'ara, l'extraordinària aventura personal d'Oriol Fontelles i Elisenda Vilabrú, els afers de Tina Bros, la singularitat de Jaume Serrallac i el drama del Ventureta es disposen a conquerir els lectors d'Europa.

LIBROS RELACIONADOS

Filosofías Y Religiones De La India
El Abc Del Masaje
Las Reglas Del Metodo Sociologico Y Otros Escritos Sobre Filosofi A De Las Ciencias Sociales (4ª Ed.)
Ana Frank
La Corona De Espinas (Trinity Blood R.o.m.)
No Hay Nada Como El Original
Contes Lletres D
Las Ciencias Humanas
El Gabinete De Los Objetos Perdidos 2 : El Cuarto Rubí
Como Es Y Como Actua La Inspeccion De Trabajo
Guia De Museos Militares Españoles = Guide To Spanish Military Mu Seums (Ed. Bilingüe Español-ingles) (Incluye Lamina Con Fotografias De Referencias)
Pooh Play-a-sound Set - Pass: El Cambia Sonidos
Literatura Y Praxis
Creacion De Paginas Web Con Office 2000
Herramientas Case
La Voz (T. 4): Terapeutica De Los Trastornos Vocales (2ª Ed.)
Carpetes D Aprenentatge Basics, Ed.infantil 3 Anys: Esquema Corpo Ral