Ravensbruck: L Infern De Les Dones eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de Ravensbruck: L Infern De Les Dones en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de Ravensbruck: L Infern De Les Dones en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Ravensbruck: L Infern De Les Dones en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Ravensbruck: L Infern De Les Dones.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,83 MB
AUTOR(A)
Montse Armengou
Cronouno.es Ravensbruck: L Infern De Les Dones Image

DESCRIPCIÓN

Tretze dones catalanes i europees recorden les seves vivències al camp de concentració de Ravensbrück, l'únic que el règim hitlerià va destinar exclusivament a dones i nens. Entre elles destaquen poderosament les veus de Mercè Núñez i de Neus Català, mereixedora als 91 anys del premi "Català de l'Any 2006" pel seu coratge obstinat en la denúncia de l'horror nazi. L'horror que es va viure a Ravensbrück en feia un autèntic infern: humiliacions, deshumanització, fam, esgarrifosos experiments mèdics, etc. Hi van morir més de 92.000 persones. Les dones eren agrupades i classificades segons el seu "delicte": polítiques, associals, delictes comuns, gitanes, jueves, testimonis de Jehovà, etc. Eren obligades a treballar sense descans per a la indústria de la guerra alemanya. Basat en un excepcional i guardonat reportatge televisiu, Ravensbrück, l'infern de les dones "serà una eina de gran valor per complir el jurament que ens férem, en el moment de l'alliberament dels camps de la mort, totes les deportades i deportats: que mentre visquéssim, explicaríem tot el que havíem vist i sofert." (Neus Català, supervivent de Ravensbrück).

Ravensbrück, l'infern de les dones El fil d'Ariadna, Band ...
El llibre inclou tretze capítols dedicats a tretze dones catalanes i europees que han donat el seu testimoni i han explicat les seves vivències. Entre elles destaca poderosament la veu de Neus Català, mereixedora als 91 anys del premi Català de l'Any 2006 i incansable en la denúncia de l'horror nazi.
Ravensbrück, l'infern de les dones (El fil d'Ariadna ...
Auxiliares Técnicos Educativos De La Comunidad Autónoma De Las Illes Balears. Test Y Casos Prácticos PDF Kindle

LIBROS RELACIONADOS

Connect 2 Student S File (Castellano) (2º Bachillerato)
Manual Autocad 2002 Vol. Ii: Formacion Para El Empleo
La Mare Il·lustrada
Una Fuerza Para El Cambio
Enfermedades Por Priones: De La Curiosidad Cientifica A Un Proble Ma De Salud Publica
Sallent
La Bolivia
Revista Claves De Razon Practica Nº 170 Marzo 2007
Ilustracion + Comix Internacional. (Enero 1982. Diez Primeras Figuras Del Comic Y La Ilustracion Y Su Mejor Obra)
Desembarcos En El Papel: La Imagen En La Literatura De Julio Cort Azar
Humanitzar La Terra