Ravensbruck: L Infern De Les Dones eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de Ravensbruck: L Infern De Les Dones en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de Ravensbruck: L Infern De Les Dones en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Ravensbruck: L Infern De Les Dones en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Ravensbruck: L Infern De Les Dones.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,81 MB
AUTOR(A)
Montse Armengou
Cronouno.es Ravensbruck: L Infern De Les Dones Image

DESCRIPCIÓN

Tretze dones catalanes i europees recorden les seves vivències al camp de concentració de Ravensbrück, l'únic que el règim hitlerià va destinar exclusivament a dones i nens. Entre elles destaquen poderosament les veus de Mercè Núñez i de Neus Català, mereixedora als 91 anys del premi "Català de l'Any 2006" pel seu coratge obstinat en la denúncia de l'horror nazi. L'horror que es va viure a Ravensbrück en feia un autèntic infern: humiliacions, deshumanització, fam, esgarrifosos experiments mèdics, etc. Hi van morir més de 92.000 persones. Les dones eren agrupades i classificades segons el seu "delicte": polítiques, associals, delictes comuns, gitanes, jueves, testimonis de Jehovà, etc. Eren obligades a treballar sense descans per a la indústria de la guerra alemanya. Basat en un excepcional i guardonat reportatge televisiu, Ravensbrück, l'infern de les dones "serà una eina de gran valor per complir el jurament que ens férem, en el moment de l'alliberament dels camps de la mort, totes les deportades i deportats: que mentre visquéssim, explicaríem tot el que havíem vist i sofert." (Neus Català, supervivent de Ravensbrück).

Montse Armengou y Ricard Belis relatan en un libro la ...
Los periodistas Montse Armengou y Ricard Belis, autores del documental 'Ravensbrück, l'infern de les dones'...
Ravensbrück, l'infern de les dones - Angle Editorial
Segons els testimonis d'unes quantes supervivents de nacionalitat diversa, com Neus Català, Ravensbrück, l'únic camp pensat per a dones i infants, complia els mateixos objectius d'explotació i aniquilació que la resta de camps de la mort, però destacava per la rellevància dels experiments mèdics i per la creació d'una secció ...

LIBROS RELACIONADOS

¡Al Rescate!
La Noche En Casa
Situacion Atmosterica En España
Administrativos De La Administracion Foral Del Territorio De Bizc Kaia: Temario (Vol. I)
Hazañas Bélicas 9
Ciutat De Les Arts I Les Ciencies De Valencia
Scorpio
La Huella De Los Ovnis En La Tierra
Cuba 2012 (Anaya Touring)
Nuevas Tecnolgías Y Modernización
Itineraris Pels Parcs De Catalunya