Emili Juncadella: Aventures D Un Burges Als Pirineus eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de Emili Juncadella: Aventures D Un Burges Als Pirineus en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de Emili Juncadella: Aventures D Un Burges Als Pirineus en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Emili Juncadella: Aventures D Un Burges Als Pirineus en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
2004
NOMBRE DEL ARCHIVO
Emili Juncadella: Aventures D Un Burges Als Pirineus.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,14 MB
AUTOR(A)
David Vilaseca
Cronouno.es Emili Juncadella: Aventures D Un Burges Als Pirineus Image

DESCRIPCIÓN

Emili Juncadella (1885-1936) és un destacat pirineista i excursionista català amb una important trajectòria al massís de la Maladeta durant els primers anys del segle XX. Malgrat que no és gaire conegut, la seva activitat —breu— és molt notable i destacada. Aquest nou volum de la col·lecció PIONERS publica per primer cop textos inèdits del seu quadern d’excursions, d’altíssim valor històric, on es relata importants ascensions a cims diversos —Gourgs Blancs, Maladeta, Cabrioules, Aneto, Alba…— i alguna primera ascensió absoluta. Juncadella es mostra com un autèntic pirineista, valent i decidit en l’acció, però alhora sensible a la bellesa de la muntanya i a l’espectacle de la natura.

Montesquiu - Emili Juncadella. Aventures en 3D d'un ...
Aventures d'un burgès als Pirineus", por la descripción de los personajes de la fotografía. auteur du livre "Emili Juncadella. Aventures d'un burgès als Pirineus", pour la description des personnages de la photographie. See More.
Pirineus: Els Caçafantasmes: Els tresmils fantasmes ...
Aventures d'un burgès als Pirineus", por la descripción de los personajes de la fotografía. auteur du livre "Emili Juncadella. Aventures d'un burgès als Pirineus", pour la description des personnages de la photographie. Ver mais. Toni Mezquita. 14 de abril às 17:52. Toni Mezquita.

LIBROS RELACIONADOS

Imaginarios Urbanos (3ª Ed)
Conan El Barbaro (Integral) Nº 01/10
Delfos
Cartas Finlandesas
Genetica: Texto Y Atlas (2ª Ed.)
Bebes Atrafegats: Un Llibre Per Aprendre Els Primers Conceptes
La Medalla Modernista
Correspondencia
Que Te Ahorquen Dulce Harriet
Mountain Bike De La A A La Z
(Pe) Los Tesoros De Mecano
Quin Munt De Vehicles!
Las Raices De La Tierra
Ars Historia Del Arte Y De La Cultura
Semana Santa En Sevilla
La Guerra De Los Numeros