Emili Juncadella: Aventures D Un Burges Als Pirineus eBook

Descubre el libro de Emili Juncadella: Aventures D Un Burges Als Pirineus con cronouno.es. Lea el PDF de Emili Juncadella: Aventures D Un Burges Als Pirineus en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Emili Juncadella: Aventures D Un Burges Als Pirineus y otros libros de David Vilaseca.

FECHA
2004
NOMBRE DEL ARCHIVO
Emili Juncadella: Aventures D Un Burges Als Pirineus.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,78 MB
AUTOR(A)
David Vilaseca
Cronouno.es Emili Juncadella: Aventures D Un Burges Als Pirineus Image

DESCRIPCIÓN

Emili Juncadella (1885-1936) és un destacat pirineista i excursionista català amb una important trajectòria al massís de la Maladeta durant els primers anys del segle XX. Malgrat que no és gaire conegut, la seva activitat —breu— és molt notable i destacada. Aquest nou volum de la col·lecció PIONERS publica per primer cop textos inèdits del seu quadern d’excursions, d’altíssim valor històric, on es relata importants ascensions a cims diversos —Gourgs Blancs, Maladeta, Cabrioules, Aneto, Alba…— i alguna primera ascensió absoluta. Juncadella es mostra com un autèntic pirineista, valent i decidit en l’acció, però alhora sensible a la bellesa de la muntanya i a l’espectacle de la natura.

La mostra de fotografies estereoscòpiques d'Emili ...
Emili Juncadella (1885-1936) és un destacat pirineista i excursionista català amb una important trajectòria al massís de la Maladeta durant els primers anys del segle XX. Malgrat que no és gaire conegut, la seva activitat —breu— és molt notable i destacada.
Les aventures en 3D d'Emili Juncadella alCentre d'Art Sa ...
Els refugis del Pirineu aragonès són refugis i cabanes adreçats a l'excursionisme i que ofereixen aixopluc a la gent que camina per la muntanya.En general estan situats en paratges solitaris i sovint en indrets naturals privilegiats. El Consell del Govern d'Aragó gestiona la millora de molts d'aquests refugis, en té la cura de manteniment i recentment ha aprovat un tercer pla de refugis ...

LIBROS RELACIONADOS

¿De Qué Tratan Realmente Las Películas?
Stabat Mater (Cd)
Pensaments De Goethe
Historia De Catalunya
Manual De Reparacion Y Mantenimiento Automotriz
La Señorita Mapp
Camino A La Perdición
Inglaterra Una Fabula
La Amistad Es Una Fiesta
Cuadernos Eso Física Y Química 3º Eso 2 Ciclo
El Pequeño Libro De Los Beatles
Todos Somos Diferentes
Cultura Musical. Tercer Curso
Politicamente Inaceptable Nº 1
Pequeñas Infamiascon Dedicatoria
Dr. Stone Nº 1