Els Fantasmes De Nadal eBook

Descubre el libro de Els Fantasmes De Nadal con cronouno.es. Lea el PDF de Els Fantasmes De Nadal en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Fantasmes De Nadal y otros libros de Ignasi Blanch, Josep Lorman.

FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Fantasmes De Nadal.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,28 MB
AUTOR(A)
Ignasi Blanch, Josep Lorman
Cronouno.es Els Fantasmes De Nadal Image

DESCRIPCIÓN

Al vellíssim senyor Scrooge -té més de dos-cents anys!- el fantasma dels Nadals Futurs li encarrega una missió: anar a veure les vuit persones més poderoses del món i convèncer-les que s’ha de fer alguna cosa perquè la Terra no s’acabi d’espatllar i se’n vagi tot en orris. Li costa, però amb l’ajut de dos lectors del conte i dels tres fantasmes de Nadal, ho aconsegueix i comencen a produir-se canvis. Bé, ara només cal que tots també hi colaborem. En aquesta història, inspirada en el Conte de Nadal, de Charles Dickens, he volgut mantenir l’esperit de regeneració que hi ha en el conte original, però traspasant-ho a la nostra actuació sobre la Terra. Tal com estan les coses, penso que cal que tots pensem en el que podem fer per conservar la salut del nostre planeta, que, ara per ara, sembla força empiocat.

Els fantasmes de les meves exnòvies - Viquipèdia, l ...
És Nadal al món. Els Catarres Sants- Montjuïc. Loading ... El Nadal no té impossibles - Els Optimistes de Catalunya Ràdio - Duration: 2:50. alba grifell mauri 95,335 views.
Els fantasmes de nadal - Librería papelería Pipper
La nit de Nadal, el vell senyor Scrooge torna a rebre la visita del fantasma dels Nadals Futurs, que li mostra com aniran maldades al món si no s'hi posa remei. El senyor Scrooge intenta fer reflexionar els caps d'estat dels vuit països més poderosos de la Terra perquè fassin alguna cosa, però fracassa.

LIBROS RELACIONADOS

Breve Historia De La Segunda Guerra Mundial
Las Grandes Ciudades En La Decada De Los Noventa
Pravia, Ayer Y Hoy
Histories De Fum (Premi Recull De Narracio, Joaquim Ruyra 2004)
Navarra (La Ruta Del Sabor)
Atrevida
Chupitos De Tinta
Los Testigos De Jesús
Test Psicotecnicos Ejercicios Practicos Vol. Iii. Coleccion De Bo Lsillo
La Hija De Dario
Fluyan Mis Lágrimas,dijo El Policía