Rondaies Mallorquines D En Jordi Des Raco (Cd) eBook

Descubre el libro de Rondaies Mallorquines D En Jordi Des Raco (Cd) con cronouno.es. Lea el PDF de Rondaies Mallorquines D En Jordi Des Raco (Cd) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Rondaies Mallorquines D En Jordi Des Raco (Cd) y otros libros de Antoni M. Alcover.

FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Rondaies Mallorquines D En Jordi Des Raco (Cd).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,42 MB
AUTOR(A)
Antoni M. Alcover
Cronouno.es Rondaies Mallorquines D En Jordi Des Raco (Cd) Image

DESCRIPCIÓN

Les rondaies gravades en aquests CDs formen part del gran Aplec de rondaies mallorquines d'en Jordi des Racó, que va escriure Antoni M. Alcover. Durant més de cent anys els mallorquins hi han vist reflectida fidelment l'anima del poble en la seva prosa riquíssima. L’any 1959, gr�cies a R�dio Popular, les Rondaies... cobraren una nova vida, a través d'un equip de locutors dirigits pel filòleg Francesc de Borja Moll, que les féu arribar als oïdors amb un grandíssim èxit. Pr�cticament exhaurida la darrera edició dels cassets que se’n va fer, hem cregut convenient masteritzar digitalment el material radiofònic original --que comprèn algunes gravacions no editades en casset-- i oferir-lo en 24 CDs d’una qualitat de so impecable. En aquest CD hi trobareu les següents rondaies: En Joan des fabiolet, En Joanet i ses tres peres, Es gegant de s’ermita i Ses dones bambes.

(PDF) La Biblioteca Virtual de Rondallas Mallorquinas
CD RONDAIES MALLORQUINES 12 Antoni M. Alcover. Les rondaies gravades en aquests CDs formen part del gran Aplec de rondaies mallorquines d'en Jordi des Racó, que va escriure Antoni M. Alcover. Durant més de cent anys els mallorquins hi han vist reflectida fidelment l'anima del poble en la seva prosa riquíssima.
Edició de l'Aplec de Rondaies Mallorquines, vol. VI — Verkami
Les rondaies gravades en aquests CDs formen part del gran Aplec de rondaies mallorquines d'en Jordi des Racó, que va escriure Antoni M. Alcover. Durant més de cent anys els mallorquins hi han vist reflectida fidelment l'anima del poble en la seva prosa riquíssima.

LIBROS RELACIONADOS

Amor Y Peligro
La Caza Del Octubre Rojo (Pelicula)
El Capitan Calzoncillos Y El Perverso Plan Del Profesor Pipicaca
Moral Fundamental
Manual De Tejidos = Textiles Reference Book
Atrevase Con La Mini Guia Del Sexo
El Garrell - Lois Delluc - En Catalan
Los Toros. Tratado Técnico E Histórico. Tomo Vii
Guia Didactica Electricidad Y Magnetismo (07223gd)
Estadística
Programación Neurolingüística. Desarrollo Personal