La Casa Del Proposit Especial eBook

Descubre el libro de La Casa Del Proposit Especial con cronouno.es. Lea el PDF de La Casa Del Proposit Especial en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Casa Del Proposit Especial y otros libros de John Boyne.

FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Casa Del Proposit Especial.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,84 MB
AUTOR(A)
John Boyne
Cronouno.es La Casa Del Proposit Especial Image

DESCRIPCIÓN

Una novel·la d'amor i tragèdia que no deixa ningú indiferent. Una novel·la diferent i seductora de l'autor d'El noi del pijama deratlles. Rússia, 1915: als 16 anys, Georgy Jachmenev rep una bala que anava destinada a un membre de la família imperial russa, i deseguida es converteix en un heroi. En qüestió d’hores, la seva vida com a fill de pagès canvia radicalment quan l’escorten a SantPetersburg perocupar la seva nova plaça com a guardaespatlles d’Alexei Romanov, fill del Tsar Nicolau II. Seixanta anys més tard, mentre fa companyia a la seva dona Zoya, que jeu moribunda en un hospital de Londres, els recordsde la vida que han viscut junts comencen a envair-lo. El seu matrimoni, tot I que feliç, ha estat marcat per la tragèdia, la pèrduad’éssers estimats i experiència d’exili que cap dels dos pot oblidar. La casa Ipatiev és una novel•la sobre un home arrancat d’una casa pobra i llançat al cor d’un imperi en declivi. Al dia delssecrets de Nicolau iAlexandra, de les maquinacions de Rasputin I dels esdeveniments que van portar al col•lapse definitiu del’autocràcia, Georgy és testimoni I partícep d’un drama que tindrà conseqüències al llarg de tot el segle, tant a nivell privatcom a nivell públic. En part història d’amor, en part èpica històrica, en part tragèdia, la novel•la avança des del Sant Petersburgrevolucionari fins a París després de la Ia Guerra Mundial i des de Londres durant el Blitz a les coses fineses durant els anys80, abans de retornar a un tranquil hospital on la història de Georgy i Zoya s’haurà de resoldre.

La casa del propósito especial - John Boyne -5% en libros ...
La casa del propósito especial de Boyne, John y una gran selección de libros, arte y artículos de colección disponible en Iberlibro.com. la casa del proposito especial, Antiguo o usado - Iberlibro
La casa del propósito especial - John Boyne -5% en libros ...
La casa del propósito especial de Boyne, John y una gran selección de libros, arte y artículos de colección disponible en Iberlibro.com. la casa del proposito especial, Antiguo o usado - Iberlibro

LIBROS RELACIONADOS

Todos Quieren A Daisy Jones
Isabel Y María.
Gurdjieff Mi Vida Con El Maestro
El Senyor Pip - Lloyd Jones - En Catalan
(I.b.d.) La Linea Azul Del Viento
Historias Secretas De La Ultima Guerra (Los Valientes Hombres-rana Italianos; Operación Cadáver; El Espía Que Traicionó A Hitler; Y Otros)
Antropología Social En España
La Madona De Los Coches Cama
Viajes. Memoria Parlamentaria
Einstein
La Baja Edad Media
El Hombre, Templo De Dios Vivo: Comentarios Al Evangelio Segun To Mas
Camp Y Posvanguardia: Manifestaciones Culturales De Un Siglo Fene Cido
Contes Y Narracions
La Mariquita
Consider Love