Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) eBook

Descubre el libro de Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) con cronouno.es. Lea el PDF de Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) y otros libros de Vv.aa..

FECHA
1990
NOMBRE DEL ARCHIVO
Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,26 MB
AUTOR(A)
Vv.aa.
Cronouno.es Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) Image

DESCRIPCIÓN

Aquesta Història de Mallorca és fruit d'un minuciós i profund treball d'equip, duit a terme pels següents especialistes: Jaume Alzina, Llicenciat en Història i professor agregat d'Institut. Camil·la Blanes, Llicenciada en Història. Pere Fiol, Llicenciat en Història Aina Le-Senne, Llicenciada en Història. Antoni Limongi, Llicenciat en Història. Antoni Vidal, Llicenciat en Història. El present treball ofereix per primera vegada, més enllà del simple compendi o de l'aplec de monografies, una visió completa de la història de la nostra illa en tots els aspectes, explicada d'acord amb una metodologia coherent i relacionada amb els esdeveniments que es produeixen a nivell continental. El rigor científic va unit a la claredat d'exposició, i aquestes dues qualitats fan que l'obra que presentam sigui un instrument imprescindible, tant per als estudiosos com per tot aquell que vulgui adquirir un coneixement global i objectiu de la història de Mallorca. El tom I, precedit d'una introducció geogràfica a cura de Magdalena Seguí (Llicenciada en Geografia), conté els següents períodes: Prehistòria i època de dominació romana fins al segle VII, per Antoni Limongí. Època de dominació Islàmica fins a Jaume I, per Antoni Vidal. De Jaume II fins al final del regne privatiu, la història de l'església i les manifestacions culturals de l'Edat Mitjana, per Pere Fiol. El segle XV i l'art de Mallorca medieval, per Aina Le-Senne.

Recopilaciones de Aragón. » Enciclonet.com
La toma austracista de Mallorca fue un episodio de la Guerra de Sucesión Española que tuvo lugar el 27 de septiembre de 1706 cuando el Gran i General Consell del reino de Mallorca decidió rendirse ante la presencia en el puerto de Palma de una flota angloholandesa de la Gran Alianza que apoyaba al Archiduque Carlos en sus pretensiones a ...
Historia universal, volumen I, 9a. ed. Jackson J ...
El autor de Història de Mallorca, con isbn 978-84-273-0258-7, es Pere Xamena Fiol, esta publicación tiene cuatrocientas cuatro páginas.. Història De Mallorca está editado por Editorial Moll, S.l.. En 1934 dicha editorial comienza su andadura de la mano de Francesc De Borja Moll en Baleares.

LIBROS RELACIONADOS

Patología Dual
Los Miserables
Happiness-felicitat
Arquitectura Viva Nº 160: Italian Beauty
1966 - El Falco Maltes - D.hammett - 1ª Ed - En Catalan - Cua Palla - Numero 43
Comprender La Naturaleza. Genes, Evolución Y Herencia
Costa Brava: Mapa Turistico (1:200000)
Quimica De La Vida En Ejercicios Resueltos
Análisis Físico, Químico Y Microscópico De La Orina Humana.
Lymington-bayona En El Ariadne
Un Jardin Para Comer
Curso Práctico De Dibujo Y Pintura 2
Base Fotografica De Instalaciones Y Equipos Ganaderos (1 Cd-rom)
Spiderman. El Hombre Araña (Vol. 6) Nº 17