Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
1990
NOMBRE DEL ARCHIVO
Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,21 MB
AUTOR(A)
Vv.aa.
Cronouno.es Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) Image

DESCRIPCIÓN

Aquesta Història de Mallorca és fruit d'un minuciós i profund treball d'equip, duit a terme pels següents especialistes: Jaume Alzina, Llicenciat en Història i professor agregat d'Institut. Camil·la Blanes, Llicenciada en Història. Pere Fiol, Llicenciat en Història Aina Le-Senne, Llicenciada en Història. Antoni Limongi, Llicenciat en Història. Antoni Vidal, Llicenciat en Història. El present treball ofereix per primera vegada, més enllà del simple compendi o de l'aplec de monografies, una visió completa de la història de la nostra illa en tots els aspectes, explicada d'acord amb una metodologia coherent i relacionada amb els esdeveniments que es produeixen a nivell continental. El rigor científic va unit a la claredat d'exposició, i aquestes dues qualitats fan que l'obra que presentam sigui un instrument imprescindible, tant per als estudiosos com per tot aquell que vulgui adquirir un coneixement global i objectiu de la història de Mallorca. El tom I, precedit d'una introducció geogràfica a cura de Magdalena Seguí (Llicenciada en Geografia), conté els següents períodes: Prehistòria i època de dominació romana fins al segle VII, per Antoni Limongí. Època de dominació Islàmica fins a Jaume I, per Antoni Vidal. De Jaume II fins al final del regne privatiu, la història de l'església i les manifestacions culturals de l'Edat Mitjana, per Pere Fiol. El segle XV i l'art de Mallorca medieval, per Aina Le-Senne.

HISTORIA DE MALLORCA : Agapea Libros Urgentes
Historia de la vida religiosa. Vol. I: Desde los orígenes hasta la reforma cluniacense (2ª ed.) Jesús Alvarez. La historia es una continuidad vivente en la que el hoy nace del ayer. En todo presente histórico vive y vibra elpasado.
Historia de las Islas Baleares - Wikipedia, la ...
-temas de teoria y filosofia del derecho, quinta edicion 30€ -curso de teoria del derecho, segunda edicion 20€ -historia de sistema juridico 20€ -derecho privado romano y su práctica a través del código civil 20€ manual de derecho constitucional 2ª ed. 25€ -esquemas de teoria del estado constitucional 10€ -derecho privado romano 10€ -manual básico de derecho administrativo ...

LIBROS RELACIONADOS

Que Los Conflictos No Te Paralicen
De Arquímedes A Einstein Ii
Cómo Se Juzga Una Natividad
Falsificadores De Momias
El Santoral Liturgic De Catalunya
El Derecho De Los Religiosos
Derecho Civil. Derecho Reales
Dis-lui Que Je L Attends (Tp)
Beijing
(Pe) Comunidad Valenciana 2011 (Guias Audi)
Para Protegerte Y Amarte
El Gran Libro De La Cocina Con Microondas
Valencia (Guiarama)