El Gran Llibre Dels Jocs eBook

El libro El Gran Llibre Dels Jocs en formato PDF. El libro El Gran Llibre Dels Jocs en formato MOBI. El libro El Gran Llibre Dels Jocs en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web cronouno.es.

FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Gran Llibre Dels Jocs.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,58 MB
AUTOR(A)
Vv.aa.
Cronouno.es El Gran Llibre Dels Jocs Image

DESCRIPCIÓN

Jugar es una de les millors activitats de què podem gaudir en el nostre lleure amb la familia, a l'escola, amb els amics o fins i tot sols. Amb un bon joc ens entretenim, posem a prova les nostres habilitats i gaudim de la companyia dels altres.Per tal que sempre podem jugar passant una estona agradable, El Gran Llibre dels Jocs aplega 250 idees seleccionades per la seva senzillesa, el seu atractiu i el seu grau de diversió.Els jocs d'aquest volum estan dividits en tres grans blocs per facilitar-ne la tria en el moment de començar a jugar:- Jocs d'enginy: pensats per jugar sense que calgui moure's. Ideals per a viatges, sobretaules . . .- Jocs d'interior: la nostra llar, la classe o qualsevol sala esdevenen l'escenari perfecte.- Jocs d'exterior: aprofitant al màxim llocs com el jardí, el camp, la platja . . .De manera amena i clara, amb il.lustracions i pràctiques indicacions, els jocs explicats a les pàgines d'aquest llibre ens ofereixen infinitat d'idees per enriquir el nostre lleure.

Anem a jugar! - El gran llibre dels jocs. | Librotea
A partir de l'any 1854 es produeix un canvi en l'actitud de les classes altes, perquè el català passa de ser la llengua del poble a ésser la llengua per si mateixa. És al 1859 que es restableixen els jocs florals, uns certàmens literaris on es premiaven les millors obres escrites en català i on es van donar a conèixer una sèrie d'autors gràcies al ressò que van tenir les seves ...
El gran llibre dels jocs mentals - -5% en libros | FNAC
El autor de El llibre dels jocs, con isbn 978-84-489-1620-6, es Picanyol, esta publicación tiene ciento doce páginas. BARCANOVA edita esta publicación. Fue fundada en 1980 por Grupo Anaya y actualmente se encuentra en Barcelona. El catálogo de esta editorial asciende a más de 1400 textos.

LIBROS RELACIONADOS

Cuentoaventura 5 Años -Laminas Murales 2º Ciclo
Culpabilidad Y Pena
Viaje A Las Fuentes Del Sol
Cuerpo General Auxiliar De La Administracion Del Estado. Test Del Bloque De Informatica Para El Primer Ejercicio
Introduccion Al Comportamiento Animal. Un Siglo De Etologia
Imanactiva Niña
Italiano Para Viajar (Idiomas Para Viajar)
Excel Xp: Guia Teoria Y Supuestos Ofimaticos (Cuerpo Administrati Vo Comunidad De Madrid)
Guía Urbana. Madrid
¡A Comer! (Somos Las Tres Mellizas Bebe)
Pablo Uranga 1861-1934
Avui Faig Sis Anys
Montecassino. Ediciones Biblioteca Films. Año Xx. Núm. 371. Serie Especial Núm. 122
Libro De Musica De La Cofraia De Nuestra Señora De La Novena- Man Uscrito Novena
Viraventos 1. Primeiro Trimestre (Primeiro Primaria)
Heridas En El Aire
Sinastria..
Dislocaciones Culturales: Nacion, Sujeto Y Comunidad En America L Atina
Vida Privada