El Gran Llibre Dels Jocs eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de El Gran Llibre Dels Jocs en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de El Gran Llibre Dels Jocs en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Gran Llibre Dels Jocs en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Gran Llibre Dels Jocs.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,92 MB
AUTOR(A)
Vv.aa.
Cronouno.es El Gran Llibre Dels Jocs Image

DESCRIPCIÓN

Jugar es una de les millors activitats de què podem gaudir en el nostre lleure amb la familia, a l'escola, amb els amics o fins i tot sols. Amb un bon joc ens entretenim, posem a prova les nostres habilitats i gaudim de la companyia dels altres.Per tal que sempre podem jugar passant una estona agradable, El Gran Llibre dels Jocs aplega 250 idees seleccionades per la seva senzillesa, el seu atractiu i el seu grau de diversió.Els jocs d'aquest volum estan dividits en tres grans blocs per facilitar-ne la tria en el moment de començar a jugar:- Jocs d'enginy: pensats per jugar sense que calgui moure's. Ideals per a viatges, sobretaules . . .- Jocs d'interior: la nostra llar, la classe o qualsevol sala esdevenen l'escenari perfecte.- Jocs d'exterior: aprofitant al màxim llocs com el jardí, el camp, la platja . . .De manera amena i clara, amb il.lustracions i pràctiques indicacions, els jocs explicats a les pàgines d'aquest llibre ens ofereixen infinitat d'idees per enriquir el nostre lleure.

MIL ANUNCIOS.COM - El gran llibres dels jocs
VV Kids. Colecciones de libros infantiles. Tira els daus i gaudeix dels personatges dels contes més populars! Il·lustracions d'Anna Láng Si t'agraden els jocs de taula i coneixes a personatges tan famosos com en Mowgli, Peter Pan, el Flautista d'Hamelín o Pinotxo, prepara't perquè estàs a punt de viure una aventura fascinant.
EL GRAN LLIBRE DELS JOCS DE TAULA (VVKIDS) de Lang, Anna ...
Sinopsis de: "EL GRAN LLIBRE DELS JOCS DE TAULA (VVKIDS)" En aquest llibre, la diversió està garantida amb vuit jocs de taula clàssics que s'ambienten en els escenaris d'alguns dels contes més populars de la història. Inclou figuretes i dau per muntar! Más sobre. Lang, Anna.

LIBROS RELACIONADOS

Temario Oposiciones Vol. Iv. Cuerpo De Profesores De Enseñanza Se Cundaria. Psicologia Y Pedagogia
Código Civil Español
Asi De Simple I
El Oraculo De Cristal
El Husky Siberiano (3ª Ed.)
Las Autopistas De La Informacion - Carlos Esebbag
La Criminalidad De Los Gobernantes
Adivinancero Antologico Español
La Gastronomia Del Eixo Atlantico
Misterio Del Concurso De T.v.
100 Insectes I Altres Invertebrats Facilment Identificables
Insectos
Angeles De Curacion - El Arcangel Rafael
Mi Agenda 2003 (Transparente)
Por Que Los Hombres No Escuchan Y Las Mujeres No Entienden Los Ma Pas (Edicion Conmemorativa 10 Aniversario) (Incluye Capitulo Adicional)
Relativitat Especial Amb Aplicacions A L Electrodinamica Classica
Titànic
Matematicas I: Ejercicios Resueltos De Matematicas 1. Economia Y Empresa
Per Avançar En L Educacio