El Manuscrit De Jules Verne eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de El Manuscrit De Jules Verne en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de El Manuscrit De Jules Verne en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Manuscrit De Jules Verne en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Manuscrit De Jules Verne.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,64 MB
AUTOR(A)
Abel Montagut
Cronouno.es El Manuscrit De Jules Verne Image

DESCRIPCIÓN

El Jean-Claude ha aparegut assassinat al local d’una ONG d’ajuda als immigrants, d’on han robat també un manuscrit de Jules Verne, un exemplar únic d’una novel·la desconeguda fins ara. A més, a les parets algú hi ha pintat unes frases racistes. Quin era el mòbil de l’assassí o els assassins?El Kalu i l’Eladi, que havien conegut el Jean-Claude en un festival de música a Itàlia i tenen una mica d’experiència com a detectius privats, se’n van a París per col·laborar en la investigació. Però tot plegat no resulta tan senzill com pensaven i les coses van mal dades.Tot seguint la pista del manuscrit esaparegut, els dos col·legues se’n van amb tren a Brussel·les, i al cap d’uns quants dies volen fins a Viena, des d’on els han avisat d’unes pintades xenòfobes fetes amb el mateix traç que les de París.Què se n’ha fet del manuscrit de Jules Verne? Quina relació té amb la mort del Jean-Claude?A través dels ulls de l’Eladi seguim les aventures de la recerca, que ell mateix va explicant per correu electrònic, gairebé com en un dietari, a la seva xicota, la Míriam, que és de vacances al Canadà. Ella tornarà per ajudar-los, juntament amb el Ferran, el Cisco, la Judit, el Rodrigo, l’Hipòlit...Una novel·la que destaca els valors de l’amistat i reflecteix els problemes de la immigració en el context multicultural de l’Europa dels nostres dies.

Vingt Mille Lieues Sous les Mers (Manuscrit): Amazon.es ...
Sin embargo, Julio Verne más que un científico era una mente imaginativa y un brillante observador de su época. Verne es hoy visto como el profeta que se adelantó al mundo en el cual vivía; de modo que proyectó muchas de las tecnologías modernas en sus obras de ciencia ficción.
El Manuscrit De Jules Verne de Montagut, Abel 978-84-489 ...
Cinco semanas en globo. Publicada en 1863, Cinco semanas en globo fue la primera novela exitosa del escritor francés Julio Verne, maestro de la anticipación y padre de un popular género literario moderno: la ciencia ficción.El protagonista de la narración es el doctor Samuel Fergusson, un viajero y periodista dominado por la pasión de la aventura.

LIBROS RELACIONADOS

Fins A Qui Punt L´home Es Music ?
Transports 4-escala Llibre Professorat Ed 2009 Catala
Art Contra La Guerra
Manifiesto Comunista
Coneixement 1º Primaria Balears Brisa Balears
A Merced De Un Dios Salvaje
Esto Es Ser Cristiano
(I.b.d.) Economia De La Empresa 5ª Ed
Temario Enfermeros Centros Hospitalarios De Alta Resolucion (Char Es) Andalucia
Motivos Economicos Validos Como Tecnica Contra La Elusion Fiscal: Economia De Voluntad Y Causa En Los Negocios
La Aventura Del Mar. Los Antiguos Marinos Ii
Constitucion, Poder Judicial Y Responsabilidad
Aqui Empieza Todo
Analisis De Sistemas Hidroelectricos
El Traç De L'excel·lència: Empreses, Emprenedors, Dirigents
Navegacion Con Calculador
La Batalla Del Oriente En Asturias
Historia De La Lengua Española