El Meu Primer Busca I Troba: Els Meus Animals Preferits eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de El Meu Primer Busca I Troba: Els Meus Animals Preferits en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de El Meu Primer Busca I Troba: Els Meus Animals Preferits en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Meu Primer Busca I Troba: Els Meus Animals Preferits en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
2017
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Meu Primer Busca I Troba: Els Meus Animals Preferits.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,84 MB
AUTOR(A)
Svetlana Peskin
Cronouno.es El Meu Primer Busca I Troba: Els Meus Animals Preferits Image

DESCRIPCIÓN

Un llibre ple de jocs perquè els nens i nenes millorin les seves capacitats d'observació! Llegeix, juga, concentra't i troba! Busca i troba animals de tot el món. Troba el camí a través de laberints fascinants, compta objectes, resol endevinalles,posa a prova les teves habilitats d'observació amb divertits jocs i molt més!

El meu primer busca i troba: Els meus animals preferits ...
Tal i com vaig mencionar a la mateixa entrada, vull fer una entrada com aquella amb tots els discos de la banda i, tot i que ningú em va proposar un disc específic, m'he decidit pel primer, Els millors professors europeus, que ara compleix deu anys i, ho he de dir, és un dels meus preferits. Espero que us agradi! 1.
El meu primer busca i troba - Editorial Base
BUSCA I TROBA ALS LABERINTS VOX EDITORIAL En aquest llibre es pot veure, pàgina rere pàgina, la increïble aventura d'un petit autòmat. Seguint les diferents escenes laberíntiques cal buscar els objectes que apareixen indicats a cada làmina, per tal d'activar les capacitats d'observació, raonament i orientació dels més petits (i fins i tot dels grans).

LIBROS RELACIONADOS

La Vida Cotidiana De Los Monjes De La Edad Media
La Codorniz Tomo 3
Guía Práctica De Psicología
Aventuras Y Exploraciones Submarinas - Hans Hass - Ilustrado
Razonamiento Matematico:fundamentos Y Aplicaciones
Las Botellas Rojas
El Hombre Que Viajó A La Luna
Cuadernos De Derecho Judicial. El Juicio Ejecutivo. Ii
Boira
Manual Tecnicas De Organizacion Personal De Trabajo (Nivel Basico ). Formacion.