Historia Del Mon (2ª Ed.) eBook

Descubre el libro de Historia Del Mon (2ª Ed.) con cronouno.es. Lea el PDF de Historia Del Mon (2ª Ed.) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Historia Del Mon (2ª Ed.) y otros libros de Chris Brazier.

FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Historia Del Mon (2ª Ed.).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,76 MB
AUTOR(A)
Chris Brazier
Cronouno.es Historia Del Mon (2ª Ed.) Image

DESCRIPCIÓN

Aquesta història de Chris Brazier s'ailunya de les interpretacions i relats eurocentristes i ens recorda altres temes crucials com el paper de les dones i els homes normals i corrents en la història, les desigualtats que han marcat la majoria d'èpoques o l'extens registre de moviments i migracions humans que segueix sent clau en el món actual. Des de fa cinc milions d'anys fins a l'actualitat, de la història de països a la història de personatges anònims, des de batalles militars a la vida quotidiana. Homes i dones, militars i polítics, països i societats, d'allò general a allò particular. Aquests són elselements d'aquesta nova manera de veure la història, molt més propera, molt més àmplia i realment diferent.

Llanties De Foc: De Les Escriptures I Saviesa Del Mon (2ª Ed.)
Obert el termini d'inscripció al MOOC "Història de la ciència. Introducció general (2ª Ed.)" 1 d'abril de 2020 El ... la de major difusió i impacte de MOOC al món hispanoamericà, ... Curso online de Historia de la ciencia". Llista d'enllaços: Anar al curs; Cercador.
PDF Historia y Fundamentos de Enfermería
Haz búsquedas en el mayor catálogo de libros completos del mundo. Mi colección. Editores Información Privacidad Términos Ayuda Información Privacidad Términos Ayuda

LIBROS RELACIONADOS

Adolescencia Encadenadafuego Oculto
¡Buena Idea, Emma! (Amigas &Amp; Cia)
El Futuro Es Vegetal
El Aprendiz Pitufo
Ciencies De La Naturalesa 1r Material D Aprenentaje Complementari (Mac)
Pnl Para Torpes
La Escultura Florentina Cuatrocentista
Beato De Liebana: Codice De Fernando I Y Doña Sancha
Crèdit Variable. Trigonometria Eso
Ciclope
Ingenieria De Transito Y Carreteras
La Cosa Nostra
Presença De Espanha
Desperteu-vos, Fills! - Vol.8 - Sri Mata Amritanandamayi - En Catalan
Duerme La Caliza