Feina D Educar: Relats Sobre El Dia A Dia D Una Escola eBook

El libro Feina D Educar: Relats Sobre El Dia A Dia D Una Escola en formato PDF. El libro Feina D Educar: Relats Sobre El Dia A Dia D Una Escola en formato MOBI. El libro Feina D Educar: Relats Sobre El Dia A Dia D Una Escola en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Maria Puig Rovira. Disfruta leyendo con el sitio web cronouno.es.

FECHA
1999
NOMBRE DEL ARCHIVO
Feina D Educar: Relats Sobre El Dia A Dia D Una Escola.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,50 MB
AUTOR(A)
Josep Maria Puig Rovira
Cronouno.es Feina D Educar: Relats Sobre El Dia A Dia D Una Escola Image

DESCRIPCIÓN

Feina d'educar pretén descriure la quotidianitat de l'educació en valors en una classe de primària. vol mostrar per què l'educació moral es fa per tot arreu i en tot moment, per què els valors s'aprenen com per osmosi en el dia a dia del treball i la convivència en una aula. però la resposta que s'ha donat no és especulativa. Per conèixer com funciona la quotidianitat de l'educació moral en una escola, l'única solució és anar a veure-ho. el que presenta l'0bra són els resultats d'un treball etnogràfic d'un any de duració. I en la manera de presentar-los es barregen la descripció, la narració i la reflexió.

Escola Auró | Escola d'educació infantil i primària
Educar en valors significa no limitar la tasca educativa a l'ensenyament i l'aprenentatge de matèries i temaris, sinó fer una educació global en tots els àmbits de la vida. A les aules podríem aprofitar el coneixement dels mites, no només a les assignatures de filosofia, literatura i llatí, sinó a altres espais.
Bibliografia FPCEE | Biblioteques Blanquerna
La Susanna Trenchs, una mare de l'escola, ha escrit un article per a La Vaca Cega sobre la xerrada Educar millor en un món connectat a la qual va anar el passat mes d'abril.Aquí tenim el seu relat: El passat dia 12 d'abril, vaig tenir la sort d'assistir al debat que organitzava el diari Ara per als seus subscriptors.

LIBROS RELACIONADOS

Proyecto Exedra, Lengua Y Literatura (1 Eso. Andalucia) (2 Vols. Contiene: 8481044555 Y 8481045705)
Un Muchacho Del Siglo Xx
Español En El Hotel (Cassette)
Gemoastrologia: Propiedades Astrologicas De Las Gemas
Trama
Sociedad Geográfica Española Nº 44
El Pequeño León Está Enfadado
Uso De La Morfina.
Revista Enseñanza Media
Fabi El Gran Extrem Dret
La Infraestructura Aeroportuaria Y Su Planificación En La Comunidad De Madrid
La Comissio Juridica Assessora De La Generalitat De Catalunya: 75 Anys D Historia
Astrología Y Yoga
Bellas Historias
Com Una Pedra
Conan El Vagabundo
Una Niña
Diccionario Profesional De Marteking
Cançoner Català (4 Volums). Volum I: D'amor - Volum Ii: Nadales. Volum Iii: Cavalleresca - Patriòtica - Llegenda-història - Bandolerisme. Volum Iv: Religioses