El Somni De La Realitat (Nipponia 2006) eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de El Somni De La Realitat (Nipponia 2006) en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de El Somni De La Realitat (Nipponia 2006) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Somni De La Realitat (Nipponia 2006) en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Somni De La Realitat (Nipponia 2006).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,10 MB
AUTOR(A)
Enric Navarro
Cronouno.es El Somni De La Realitat (Nipponia 2006) Image

DESCRIPCIÓN

Un viatge a Japó. Per segon any consecutiu. Encara que sembli impossible, o en tinguem la sensació, cada fet és excepcional, no «clonable». Ni tan sols la rutina. Els suposats avenços tecnològics han relativitzat les distàncies físiques. Superar la distància cap a l’ésser, però, és una fita encara prou lluny del propi abast. Trobar-se en un país tan diferent com Japó malgrat l’era global, veure’s fora de lloc, qui sap si per desemmascarar el parany de la idealització, pot ser un intent tan vàlid com qualsevol altre o, com a mínim, honest de reconèixer el propi jo. O de saber qui no és un mateix. Altra cosa és aconseguir-ho, estar-ne satisfet. O plantejar-se si realment cal fer-ho.

El somni (2008), ver ahora en Filmin
Qui no ha somiat, alguna vegada, en poder tenir el súper poder de la invisibilitat ? Fa uns mesos vaig llegir la notícia a La Vanguardia, que explica que uns físics van aconseguir fer realitat aquest somni, utilitzant ciència i a molt baix cost…. Us recordo el vídeo per si no l'heu vist encara…
[VÍDEO] El somni de l'Albagés ja és una realitat - YouTube
La versión electrónica de 'Europa, el somni i la realitat' ha sido editada por Faximil Books y el Centre de Documentació Europea, adscrito a la Fundació General de la Universitat de València. El autor Josep Maria Jordán Galduf (Llíria, 1950) es catedrático de Economía Aplicada de la Universitat de València.

LIBROS RELACIONADOS

Recorridos Didacticos En La Educacion Inicial
Psiquiatria Forense
Uzbekistan 2014 (Guia Azul)
Cuerpo De Maestros Educación Infantil. Exámenes Prácticos Resueltos
X Factor 6: La Guerra Del Infierno En La Tierra
L Espai Interior
Les Dones En La Politica: Obrir Cami I Resistencie
La Sal (Volem Saber Nº 6)
El Arbol De La Noche Triste
Cosmetologia: Resuelve El Enigma
Composites En Odontología Estética