Aprenentatge Servei I Responsabilitat Social De Les Universitats eBook

El libro Aprenentatge Servei I Responsabilitat Social De Les Universitats en formato PDF. El libro Aprenentatge Servei I Responsabilitat Social De Les Universitats en formato MOBI. El libro Aprenentatge Servei I Responsabilitat Social De Les Universitats en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Miquel Martinez. Disfruta leyendo con el sitio web cronouno.es.

FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Aprenentatge Servei I Responsabilitat Social De Les Universitats.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,58 MB
AUTOR(A)
Miquel Martinez
Cronouno.es Aprenentatge Servei I Responsabilitat Social De Les Universitats Image

DESCRIPCIÓN

Les universitats són cada vegada més conscients que la seva funció no es pot realitzar amb qualitat al marge de la responsabilitat social que, com a institucions, els és exigible. Són finançades per la societat i cal que preparin titulats per exercir en un context social, tecnològic i cultural més i més complex. Un context en què la sostenibilitat només serà posible si integrem l’exercici de responsabilitat social en la formació. Aquesta integració es podria assolir si el model formatiu de cada universitat promogués, en la seva práctica i en els seus espais de convivencia i treball, situacions d’implicació amb la comunitat. Les propostes d’aprenentatge servei introdueixen com a novetat que l’aprenentatge de l’estudiant es construeix dins el context de les necessitats reals de l’entorn, tot procurant millorar-lo.

Aprenentatge servei (ApS) - Universitat de Barcelona
Aprenentatge servei i responsabilitat social de les universitats; Aprenentatge servei i responsabilitat social de les universitats. Aprenentatge Servei - APS. 4. Les propostes d'aprenentatge servei introdueixen com a novetat que l'aprenentatge de l'estudiant es construeix dins del context de les necessitats reals de l'entorn.
Aprenentatge servei i responsabilitat social de les ...
APRENENTATGE SERVEI I RESPONSABILITAT SOCIAL DE LES UNIVERSITATS de MIQUEL MARTINEZ. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS

La Condicion Mortal
Tecnologia (3º Eso)
El Moviment Coral Dins El Teixit Social Catala
Todos Los Cuentos
Fiebre De Amor Nº 8
Romances Del Destino
De Cavsis Lingvae Latinae (T. Ii)
Resurrección
Matematicas (La Casa Del Saber): 3º Eso
Miseria Y Represion En Sevilla (1939-1950)