El Codi Da Vinci eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de El Codi Da Vinci en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de El Codi Da Vinci en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Codi Da Vinci en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Codi Da Vinci.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,97 MB
AUTOR(A)
Dan Brown
Cronouno.es El Codi Da Vinci Image

DESCRIPCIÓN

Robert Langdon, un professor de simbologia religiosa de la Universitat de Harvard que és de visita a París, rep una trucada inquietant a mitjanit a lhotel. Un vell curador del Louvre ha estat assassinat i sha trobat una xifra misteriosa al costat del cadàver. Langdon, assistit per una brillant criptògrafa francesa, Sophie Neveu, intenta treure lentrellat daquest misteri i descobreix amb estupor tota una sèrie de pistes amagades en les obres de Da Vinci. El misteri es complica quan Langdon descobreix que el vell curador del Louvre pertanyia a una societat secreta de la qual també havien format part Isaac Newton, Botticelli, Victor Hugo i el mateix Da Vinci. El codi Da Vinci trenca el motlle de la novel·la de suspens. Trepidant, intel·ligent i extraordinàriament ben documentada des de les primeres pàgines fins a la sorpresa final, El codi Da Vinci confirma Dan Brown com un narrador magistral.

El código Da Vinci (2006) - FilmAffinity
''El Código Da Vinci'', el 'best seller' de Dan Brown, se convirtió, con más de 80 millones de ejemplares vendidos, en un fenómeno planetario. Tras su enorme repercusión, ...
EL CODI DA VINCI | DAN BROWN | Comprar libro 9788499300269
El Código da Vinci es una novela de suspenso escrita por Dan Brown, esta obra aumentó el interés sobre la especulación del santo grial además cuestionó el papel que se le dio a María Magdalena en el cristianismo, algunas instituciones cristianas han expuesto que el escrito es un ataque directo a la iglesia católica.

LIBROS RELACIONADOS

Els Dits Dels Arbres
Marcapaginas Puntos De Libro Mom Sol (Laton) (Coleccion Antiguos Azulejos Españoles)
Le Copains D Abord (Incluye Cd)
L Ultima Frontera
Ai, Que Caic
Religion Catolica 3º Primaria
Fiesta. Un Dulce Para Cada Ocasion
Bastardo Real
La Magia De Ser Sofía (Bilogía Sofía 1)
Els Quatre Viatgers