La Dona Que Mira Els Homes Que Miren A Les Dones eBook

El libro La Dona Que Mira Els Homes Que Miren A Les Dones en formato PDF. El libro La Dona Que Mira Els Homes Que Miren A Les Dones en formato MOBI. El libro La Dona Que Mira Els Homes Que Miren A Les Dones en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Siri Hustvedt. Disfruta leyendo con el sitio web cronouno.es.

FECHA
2019
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Dona Que Mira Els Homes Que Miren A Les Dones.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,45 MB
AUTOR(A)
Siri Hustvedt
Cronouno.es La Dona Que Mira Els Homes Que Miren A Les Dones Image

DESCRIPCIÓN

El nou feminisme: una aportació raonada i intel·ligent fonamentada en l’experiència iel coneixement.Cada dia són més les dones, i els homes, que volen aprofundir en la qüestió de la desigualtati diferències de la dona en el món actual. Els punts de vista de Siri Hustedt parteixend’un coneixement i una refl exió profunds.Un assaig sobre feminisme, art i ciència que aborda qüestions diverses: com s’ha vistcondicionat l’art d’algunes escriptores o artistes plàstiques per un entorn masculí; la nocompetència homes-dones; tot plegat amb una afi nadíssima intel·ligència. Per aquestsassajos desfi len Almodovar, Louise Bourgeois, Keifer, Sontag o la mateixa Siri en tant queescriptora i dona de Paul Auster."Aquesta obra ha rebut un ajut a l'edició del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte"

La dona que mira els homes que miren a les dones - Siri ...
Vam proposar-li si volia parlar-ne ella, com a autora, al Nosaltres i aquí teniu l'escrit sobre La dona que mira els homes que miren a les dones que teníem poca estona després: una carta al Nosaltres i a la Siri Hustvedt.
La dona que mira els homes que miren a les dones by Siri ...
LA DONA QUE MIRA ELS HOMES QUE MIREN A LES DONES de SIRI HUSTVEDT. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS

Las Razas Caninas: Terrier, Bassets Y Sabuesos
La Magia De La Tertulia
Yo, Parapléjico
Pelea Como Una Chica
El Arte Hispanomusulman
El Guerrero (La Hermandad De La Espada Iii)
Bec Corbat, El Jove Voltor
Republica Checa Republica Eslovaca Nº 731 (1:600000) (National)
Viracocha. Crónica De Un Viaje Probable
El Iva En Las Operaciones Intracomunitarias (2ª Ed.)
Osama (Ed. Exclusiva + Microrelatos)
Gente De Nod