La Dona Que Mira Els Homes Que Miren A Les Dones eBook

Descubre el libro de La Dona Que Mira Els Homes Que Miren A Les Dones con cronouno.es. Lea el PDF de La Dona Que Mira Els Homes Que Miren A Les Dones en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Dona Que Mira Els Homes Que Miren A Les Dones y otros libros de Siri Hustvedt.

FECHA
2019
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Dona Que Mira Els Homes Que Miren A Les Dones.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,95 MB
AUTOR(A)
Siri Hustvedt
Cronouno.es La Dona Que Mira Els Homes Que Miren A Les Dones Image

DESCRIPCIÓN

El nou feminisme: una aportació raonada i intel·ligent fonamentada en l’experiència iel coneixement.Cada dia són més les dones, i els homes, que volen aprofundir en la qüestió de la desigualtati diferències de la dona en el món actual. Els punts de vista de Siri Hustedt parteixend’un coneixement i una refl exió profunds.Un assaig sobre feminisme, art i ciència que aborda qüestions diverses: com s’ha vistcondicionat l’art d’algunes escriptores o artistes plàstiques per un entorn masculí; la nocompetència homes-dones; tot plegat amb una afi nadíssima intel·ligència. Per aquestsassajos desfi len Almodovar, Louise Bourgeois, Keifer, Sontag o la mateixa Siri en tant queescriptora i dona de Paul Auster."Aquesta obra ha rebut un ajut a l'edició del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte"

La mujer que mira a los hombres que miran a las mujeres ...
Definitivament, Déu va fer meravelles en aquest món, però amb les dones es va excedir! No tots els homes són iguals. El fet que algunes dones els triïn sempre iguals, és una altra qüestió. De vegades les dones fredes ho són, no per falta de sentiments, sinó per abundància de decepcions. A les dones hi ha que donar-lis amor, no excuses.
La dona que mira els homes que miren a les dones - Siri ...
LA DONA QUE MIRA ELS HOMES QUE MIREN A LES DONES, SIRI HUSTVEDT, 9,49€. Cada dia són més les dones, i els homes, que volen aprofundir en la qüestió de la desigu...

LIBROS RELACIONADOS

El Peligro De Amar; Una Pasion Desconocida; De La Pasion Al Amor
Cuerpo De Maestros: Temario De Audicion Y Lenguaje
Mester 2. Lengua Y Literatura (Eso)
Megastickers Winnie The Pooh
Cantico De La Erosion
El Trono Blanco
Medios De Comunicación En Internet
Els Diaris D Adam I Eva
El Hechizo Del Rey
Mecanica De Materiales (2ª Ed) (Incluye Cd: Md Solids)
Un Ladron En Casa - Rindert Kromhout - Ilustrado
Guia De La Coleccion Velazquez
Misterios. Tierra Nueva
Revistatlantica Nº 24 (2002)
Fusiones Comentadas. Análisis De Las Fusiones Más Importantes De Los ÚLtimos Años