Immigrants A Les Escoles eBook

Descubre el libro de Immigrants A Les Escoles con cronouno.es. Lea el PDF de Immigrants A Les Escoles en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Immigrants A Les Escoles y otros libros de Blanca Deusdad Ayala.

FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Immigrants A Les Escoles.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,97 MB
AUTOR(A)
Blanca Deusdad Ayala
Cronouno.es Immigrants A Les Escoles Image

DESCRIPCIÓN

La societat catalana ha sofert una transformació en els darrers anys amb lŽarribada dŽun gran nombre de població estrangera, fruit de la immigració procedent del sud vers el nord del planeta, la qual representa un 15% de la població catalana. Aquest fenomen ha tingut el seu reflex a les aules i ha comportat un seguit de reptes dŽequitat i de cohesió social. Com sŽha adaptat el sistema educatiu catalá per donar resposta a les necessitats socioeducatives de lŽalumnat nouvingut? Quin és el clima a les aules multiculturals? Es poden establir diferéncies entre centres educatius amb un major o menor nombre dŽalumnat estranger? Com sŽatén lŽalumnat nouvingut a les aules ordináries? SŽutilitzen metodologies que afavoreixin la interculturalitat, el coneixement i les relacions entre tot lŽalumnat vingut dŽarreu? Quines diferéncies sŽestableixen per géneres i per nacionalitats? Aquests són alguns dels interrogants als quals pretén donar resposta el llibre.

Immigrants a totes les escoles? - Nabarralde
Les escoles concertades argumenten que el concert públic no cobreix la totalitat dels costos i moltes famílies immigrants no poden pagar-ho. "Aquesta actitud permet a les escoles concertades discriminar", postil·la.
Biblioblog - Fora del prestatge » Immigrants a les escoles ...
Conclusió - Immigració i integració - Dificultats en l'aprenentatge - L'avaluació - Educació intercultural a les ciències socials - Gènere, identitat i honor - Racisme i educació - Educació i interculturalitat Objectius Immigrants a les escoles Blanca Deusdad Ayala Autora -

LIBROS RELACIONADOS

Pnl, La Nueva Tecnologia Del Exito
El Arte De Simplificar Tu Vida
Valoracion Economica Del Daño Moral: Una Metodologia Aplicable An En Los Accidentes Y Enfermedades Laborales
Un Intelectual Y Su Carcoma
Agilidad Emocional
El Cable De Acero
Guadalupe De Posada: 150 Años
Woody Allen (4ª Ed.)
La Democracia Como Objetivo
El Ejecutivo Eficaz (2ª Ed.)
Real Monasterio De Poblet
Liga De La Justicia De América Núm. 10 (Renacimiento)
Las Manos Del Pianista
Escala Básica De Policía Nacional. Temario I