Conill Amb Sajolida eBook

El libro Conill Amb Sajolida en formato PDF. El libro Conill Amb Sajolida en formato MOBI. El libro Conill Amb Sajolida en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Comasòlivas Font. Disfruta leyendo con el sitio web cronouno.es.

FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Conill Amb Sajolida.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,18 MB
AUTOR(A)
Joan Comasòlivas Font
Cronouno.es Conill Amb Sajolida Image

DESCRIPCIÓN

Conill amb sajolida és una apassionada reconstrucció histórica de l'inici de la fi de la pagesia al Vallès. L'expulsió, a mitjans cels anys cinquanta, d'una família pagesa de la masia en què éren masovers des de feia dècades. escombrats per l'eclosió d'una febrada urbanística que havia de transformar brutalment la fesomia del país. és el desencadenant i el fil conductor de la novel·la. La primera incursió narrativa de Joan Comasòlivas és un fris històric minuciosament documentat i una elegia per una manera de viure que va desaparèixer sepultada per l'avidesa d'unes elits dirigents que el franquisme més profund va aconseguir llegar a la democràcia. Plena de personatges memorables, i dotada d'un ferm tremp narratiu i d'un llenguatge sumptuós, aquesta novel·la es presenta al lector senzilla, gustosa i rotunda, com un bon conill amb sajolida. Joan Comnasòlivas i Font (1966) és Llicenciat en Història Moderna i Contemporània per la Facultat de Lletres de la UAB (1989); Diplomat en Estudis Superiors Especialitzats en Història Econòmica per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (UAB (1991)); i Màster en Arxivística, (UAB (1993)). Des de finals de 1997 és Director de l'Arxiu Històric de Sabadell, Codirector de la revista d'Història Arraona i Director de les col·leccions Eines de !'Arxiu (inventaris i catàlegs d'arxiu) i Quondam (treballs d'investigació històrica). Ha publicat diversos treballs en matèria d'arxivística i ha treballat en l'edició de diversos textos històrics. El Nadal de 2003 publicà el Dietari de Francesc Gonna i Riera, pagès de Matadepera, 1841-1904. Conill amb Sajolida és la seva primera novel·la, finalista del Premi Sant Joan Caixa Sabadell (2009) i guanyadora del Premi Ciutat de Palma Llorenç Villalonga de novel·la 2009

Conill "al ajillo" | Les Receptes de la Mama
Com passa amb molts altres plats, a cada regió i cada família, aquest arròs el fan lleugerament diferent, trobareu moltes variants i per aquesta raó jo us porto la recepta tradicional de referència que apareix al llibre Corpus del Patrimoni Culinari Català.Concretament la número 96. Un bon i econòmic arròs del que podeu gaudir tot l'any... i, com veureu, no implica massa feina a la cuina.
Cuina Cinc: Conill amb camagrocs i ratafia. -La picada-
Tallem el conill a trossos no gaire grossos, els sofregim, i quan estiguin rossos, els treiem i reservem. Amb l'oli que ha quedat farem un sofregit, primer amb la ceba, quan tingui una mica de color, afegim els alls tallas petits i la fulla de llaurè, quan ja estigui fosca la seba, i afegim la tomate i el tallet de xocolata, deixem coura a foc baix.

LIBROS RELACIONADOS

Fotoguia Palau De La Musica Catalana (Catalan)
Iniciación Al Cine Moderno
Dietari D Un Viatge Per Les Regions De L Iraq (1922-1923)
La Biblia Matemática De La Tierra
Musica Para Niños: Aplicacion Metodo Intuitivo De Audicion Musica L
La Aventura Del Espíritu
Microsoft Excel 97: Desarrollo De Soluciones
Cuando Mi Alma Habla
Actos De Habla De La Lengua Española
Intervencion En Crisis Y Respuesta Al Trauma: Teoria Y Practica
Rebelion Y Futuro - Algun Subrayado
El Método Científico En Arqueología
Biblioteca Enfermería Profesional. 1. Fundamentos De Enfermería. Conceptos, Proceso Y Práctica