Col·loquis Amb La Vida eBook

El libro Col·loquis Amb La Vida en formato PDF. El libro Col·loquis Amb La Vida en formato MOBI. El libro Col·loquis Amb La Vida en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joaquim Sala Pujolras. Disfruta leyendo con el sitio web cronouno.es.

FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
Col·loquis Amb La Vida.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,74 MB
AUTOR(A)
Joaquim Sala Pujolras
Cronouno.es Col·loquis Amb La Vida Image

DESCRIPCIÓN

“Des de fa unes dècades, tot ha saltat pels aires”, diu Joaquim Sala. Per això, davant de l’evidència que ens trobem en una època de desorientació general, l’autor entra en un joc de converses i de reflexions cap a totes les direccions possibles, per tal de descobrir l’autèntic pols del batec de la vida, per poder afrontar el desconcert o la buidor que es produeix, la manca de sentit. De la mà de la filosofia, el llibre convida el lector a aturar-se, amb el desig que pugui exercitar la seva raó crítica, que és la perla més valuosa que tenim i la que ens fa més dignes de ser humans. Cal, doncs, que siguem capaços de qüestionar, de dubtar, de revisar i, en definitiva, de plantejar interrogants sobre la nostra manera de viure, si volem combatre el perill més gran dels nostres dies: romandre impassibles en la indiferència davant del pas del temps, caure en un menfotisme crònic o en el fanatisme, en les veritats absolutes, la fe cega i la submissió incondicional... Al llarg d’una trentena de capítols, trobem les eines necessàries per a reflexionar i dotar si cal d’un nou sentit a la nostra existència.

Noticia UPV: La Universitat Politècnica de València ...
Per respondre a aquestes qüestions i obrir el debat a la ciutadania, el mitjà digital Social.cat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i de la Diputació de Barcelona, engeguen aquest 25 de setembre els col·loquis 'Socialitzant BCN: Cooperar per fer ciutat' amb una primera xerrada dedicada a la gent gran.
COL·LOQUIS AMB LA VIDA : Agapea Libros Urgentes
Fins a quatre localitats adherides al Cicle Gaudí comptaran amb la presència del director de la pel.lícula, així com d'alguns dels actors i actrius que han pres part en el rodatge de Jean François i el sentit de la vida, òpera prima del cineasta barceloní Sergi Portabella.Escrita i dirigida pel mateix Portabella, es va presentar en el marc del D'A Film Festival de Barcelona i és la ...

LIBROS RELACIONADOS

Filosofia I Ciutadania Aprendre A Pensar
Pedro Subijana: Akelare
Rao Y Sus Complejos
Guia De Andorra
España Bajo Los Austrias
Indecencias, Inocencias (Desde El Claustro)
El Color Del Arco Iris. Un Liderazgo Compasivo
Gran Enciclopedia De La Magia. De Las 'Paras' A Las Ciencias Ocultas. Iv
El Perú Arqueológico
Vida Y Martirio De San Pedro Bautista. Protomartir Del Japón, San Sebastián Del Valle (Avila)
Las Misiones Franciscanas De Fray Junipero Serra
Grandes Recetas Con Fideos: Descubra La Versatilidad De Esta Espe Cialidad Tipica De Asia Con Mas De 30 Recetas
Tailandia
ÉTica Humana
Tecnicos Grado Medio Junta De Andalucia: Temario Comun Vol. I.
Hellboy, Baba Yaga Y Otros Relatos