Llibre De Cal Barber eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de Llibre De Cal Barber en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de Llibre De Cal Barber en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Llibre De Cal Barber en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
Llibre De Cal Barber.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,57 MB
AUTOR(A)
Joan Armangue
Cronouno.es Llibre De Cal Barber Image

DESCRIPCIÓN

De petits, per entretenir l'espera a cal barber, els meus germans i jo ens endúiem lectura. Aquell dia vaig jo vaig agafar el meu llibre de contes. Tenia unes il·lustracions molt ben fetes: així que l'obria, m'hi quedava encantat. Em parlava d'un somriure robat i d'un petó volador. Era extraordinari. No m'hauria estranyat de trobar-me retratat en aquelles ratlles. Hi sortia un espantaocells que es deia Bernat i enraonava, un faroner solitari i un nen que es passava el dia de Nadal penjat al sostre. La meva fantasia vivia tancada a les pàgines d'aquell llibre. Encara el guardo, i el guardaré per a tota la vida.

ATRIL - La Central - 2020
Cal Barber és un edifici del municipi de l'Ametlla del Vallès (Vallès Oriental) inclòs en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.. Descripció. És un edifici amb una paret mitgera amb coberta plana i composta de planta i pis. Està edificada en un terreny ortogonal.
ATRIL - La Central - 2020
Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook La barca fantasma i altres contes y del autor Joan armangue. También podrás acceder al enlace para comprar el libro La barca fantasma i altres contes y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

LIBROS RELACIONADOS

1967 - L´home Flac - D.hammett - 1ª Ed - Catalan - Cua Palla - Nº49
Cachitos De Mi Alma
Gran Discoteca Familiar. 4 Música Y Canciones De España
Enciclopedia Universal Ilustrada Europeo Americana (T. 7)
Estadistica Para Biologia Y Ciencias De La Salud
La Mujer Nueva
Ciencias Naturaleza Eso 12007 Gallego
Diccionario De Falsas Creencias
Diario De Un Hombre Superfluo
Los Duendes De La Camarilla. Episodios Nacionales, Cuarta Serie