Jocs De Pilota eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de Jocs De Pilota en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de Jocs De Pilota en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Jocs De Pilota en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
Jocs De Pilota.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,83 MB
AUTOR(A)
Pep Castellano
Cronouno.es Jocs De Pilota Image

DESCRIPCIÓN

L'amor es pot interpretar també com un joc. Hi ha molta gent que ho diu això, que, de vegades, pot ser com un joc de pilota. El desamor també. De fet, totes les relacions interpersonals ho són. Com als jocs de pilota, hi ha vegades que encertem (poques), unes altres que tirem balons fora, i unes altres que ens quedem fora de joc. És això el que els passa a la majoria dels personatges d'aquest llibre de relats. Són personatges que no coneixen bé les regles i que es veuen abocats a deixar de jugar als jocs depilota que l'autor ens proposa. Unes vegades per inexperiència, d'altres per imperícia, d'altres simplement perquè no volen aprendre a estimar o perquè no saben que, en aquestos jocs de pilota, el rebot no val. Són personatges a qui les seves guilladures els porten, quasi sempre, a no tocarpilota.Són personatges que, si n'encerten alguna, si estimen i són estimats, és per pura casualitat.

Joc de pilota - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
JOC INDIRECTE: Aquell en què s'enfronten 2 equips d'un o diversos components que ocupen tots el mateix camp, llancen la pilota contra un element (un mur) anomenat frontóque retorna la pilota per rebot per tal que la jugue l'equip contrari al que l'ha llançada.Aquest apartat té una sola modalitat, anomenada Frontó Valencià, que es juga al Frontó (aquest pot ser obert, tancat, cobert o ...
Pilota a raspall - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
En començar el joc tots estan a la seva porteria. Es deixa la pilota al mig de la pista i comença el joc. S´han de moure en posició de cranc i intentar fer gol a la porteria contrària amb el peus. En cap moment es pot tocar la pilota si es té el cul a terra . Quan la pilota va fora els límits del camp es tira dins el terreny de joc de nou.

LIBROS RELACIONADOS

Lo ÚNico Importante
Ccnp Route 642-902 Official Certification Guide
De Modo Addiscendi (Sobre El Modo De Aprender)
Historia De Luz (25 Poemas)
Cercols De Llum
Violencia Y Cultura Democrática En La España Contemporánea
Nima, Elnsherpa
Caroline Baldwin: Angel Rock
El Libro De Las Argucias (Relatos ÁRabes) Ii
Escritos Politicos
El Suelo, Los Abonos Y La Fertilizacion De Los Cultivos
Los Animales-el Leon. Su Naturaleza, Costumbres Y Modo De Cazarlo
El Aventurero; La Heredera Burguesa
Madres Y Niños En La Historia De España
Vermell De Xaloc. El Llumi D Or