Versos Sense Mesura eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de Versos Sense Mesura en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de Versos Sense Mesura en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Versos Sense Mesura en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
Versos Sense Mesura.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,82 MB
AUTOR(A)
Vv.aa.
Cronouno.es Versos Sense Mesura Image

DESCRIPCIÓN

Concurs de Poesia Jove Alzira 2001Versos sense mesuraaplega les obres guanyadores del Concurs de Poesia Jove Alzira, 2001. Els treballs més reeixits d’aquesta convocatòria coincideixen en un tret essencial i alhora elogiable en uns poetes tan joves: els versos estan impregnats d’esceptecisme i carregats d’ironia i d’agudesa. No falta tampoc l’humor, que hi aporta un grau de maduresa que cal tenir en compte a l’hora de valorar la diversitat de temes tractats: la solitud, el sexe, la rutina diària, la memòria, el pas inexorable del temps... Una varietat temàtica abordada també des d’una multiplicitat formal, que enriqueix encara més aquest aplec de versos.

Mètrica catalana - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Es tracta d'una composició d'origen japonès de tres versos (de 4, 6 i 4 síl·labes) sense cap rima obligada. Els dos primers versos solen descriure una imatge, un instant, un espai; el tercer té una funció més simbòlica i abstracta. Tot seguit us en poso dos a tall d'exemple.
Mester d'amor - Joan Salvat-Papasseit - Versos.cat
Però la importància de March s'aprecia sense cap mena de perspectiva històrica, perquè l'extraordinària energia dels seus versos transcendeix els sis segles que han transcorregut des que March els va escriure i és això el que fa que la seva lectura sigui una experiència vital i directament significativa per al lector d'avui.

LIBROS RELACIONADOS

Atlas De Oftalmologia
Lfredo Di Stéfano Historias De Una Leyenda
Obra Completa. Tomo 4
Legitimacion En Los Procesos Constitucionales
El Fin Del Mundo Y Un Despiadado Pais De Las Maravillas
El Número De Dios
Diccionari Etimologic I Complementari De La Llengua Catalana. Volum I. A-bl
Cartas A Un Buscador De Si Mismo
Documents Fenosa (Ed. Bilingüe Español-catalan)
Quan El Cerç Bufa Almigdia - Pau Joan Hernandez
El Gran Circ Dels Contraris