De La Influencia De Les Passions En La Felicitat Dels Individus I De Les Nacions eBook

Descubre el libro de De La Influencia De Les Passions En La Felicitat Dels Individus I De Les Nacions con cronouno.es. Lea el PDF de De La Influencia De Les Passions En La Felicitat Dels Individus I De Les Nacions en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga De La Influencia De Les Passions En La Felicitat Dels Individus I De Les Nacions y otros libros de Madame De Staël.

FECHA
2014
NOMBRE DEL ARCHIVO
De La Influencia De Les Passions En La Felicitat Dels Individus I De Les Nacions.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,79 MB
AUTOR(A)
Madame De Staël
Cronouno.es De La Influencia De Les Passions En La Felicitat Dels Individus I De Les Nacions Image

DESCRIPCIÓN

Escrita sota l'impacte de la Revolució Francesa, entre 1792 i 1796, en un moment convuls i crític com el que vivim avui dia, aquesta obra de Madame de Staël constitueix una indagació intel·lectual i sentimental alhora sobre les passions que impedeixen els homes i els pobles de ser feliços i sobre els recursos que trobem dins nostre per mirar de ser-ho. Des de l'amargor de qui es debat entre el que li dicta la raó i el que li mana el cor, però tambés de de l'esperança de qui confia en la generositat i en el progrés del pensament, aquest assaig brillant, a mig camí entre la filosofia política i l'antropologia psicològica, és, per damunt de tot, un exercici d'humanitat que ens interpel·la amb la mateixa força amb què ho féu als seus contemporanis.

datos.bne.es
Get this from a library! De la influència de les passions en la felicitat dels individus i de les nacions. [Germaine de Staël-Holstein; Yolanda Llubes Pons; Mònica Miró Vinaixa]
De la influència de les passions en la felicitat dels ...
Presentem "Vindicació dels drets de la Dona" de Mary Wollstonecraft i "De la influència de les passions en la felicitat dels individus i les nacions" de Madame de Staël amb Maite Muns. Estrenem el #MarçLila "Vindicació dels drets de la Dona" de Mary Wollstonecraft:

LIBROS RELACIONADOS

J. Sorolla. La Grandeza Del Pequeño Formato.
Rehabilitation &Amp; Ecology Architecture
Tratado De La Desesperación
Federalismo Fiscal: Teoria Y Practica
Estrategia De Oratoria Practica Para Abogados (5ª Ed.2008)
Solo Suso
Juga I Aprend Abc
Pontiques(t. 1)(bilingue)
La Pesca Al Gran Fondo
Trinidad
Temario Medicos Atencion Primaria De Instituciones Sanitarias. Vo L. Ii
¿Estamos Cambiando El Clima?
Córdoba. Colonia Romana, Corte De Los Califas, Luz De Occidente
Cuentos Basados En El Teatro De Shkespeare
Sir Gadabout