Un Peu Al Parlament eBook

El libro Un Peu Al Parlament en formato PDF. El libro Un Peu Al Parlament en formato MOBI. El libro Un Peu Al Parlament en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web cronouno.es.

FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Peu Al Parlament.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,18 MB
AUTOR(A)
Vv.aa.
Cronouno.es Un Peu Al Parlament Image

DESCRIPCIÓN

´Un peu al Parlament de Catalunya´ és el títol del llibre que ha publicat la CUP per fer balanç dels seus primers anys de legislatura, que per la intensitat del moment polític, els han semblat "mig segle". Els tres diputats - Quim Arrufat, David Fernàndez i Isabel Vallet- i la coordinadora del grup i ara número 2 de la CUP, Anna Gabriel l´han presentat aquest dimarts al Col·legi de Periodistes.Segons han dit, l´experiència parlamentària els ha servit per "constatar" que el Parlament és una cambra "sense sobirania" que "serveix els interessos d´unes determinades xarxes clientelars". Malgrat tot, han reivindicat haver trencat "tabús" i haver entrat els "debats" i les "lluites del carrer", on diuen que sempre han tingut un peu. "El vincle permanent als barris és el cordó umbilical que ens ha salvat", ha resumit Fernàndez. A més, han celebrat les "petites victòries", com la prohibició de les bales de goma, el fracking, la moció a favor de tancar els CIEs o la ILP de la pobresa.

Sesión del Parlament de Cataluña, en directo: «No hemos ...
Visiteu virtualment el Parlament. Us convidem a visitar virtualment el Palau del Parlament de Catalunya des de casa vostra. Reserveu el dia i l'hora que més us convinguin i un guia especialista us acompanyarà per videoconferència pels espais més emblemàtics del Palau.
Parlament de les Illes Balears - Portada
Desde el primer sufragio directo en 1979, las elecciones europeas se celebran cada cinco años.En 2019 las elecciones tuvieron lugar del 23 al 26 de mayo. Cada Estado miembro dispone de un número fijo de diputados al Parlamento Europeo; actualmente este número oscila entre los 6 para los estados miembros más pequeños como Malta, Luxemburgo y Chipre, a los 96 de Alemania.

LIBROS RELACIONADOS

El Escritor Latinoamericano Y La Revolución Posible
Varones
Oficios Tradicionales
David Lynch
Manual Herramientas De Comunicacion: Powerpoint 2003. Formacion
Circuitos Digitales Ttl
Ellinika Gia Xenoglossus 1. Ejercicios (Curso De Griego Moderno P Ara Extranjeros)
Nueva York 2012 (Intercity Guides) (Espiral)
Nueva Dimensión (88)
Microsoft Access 2013: 33 Ejercicios Y Soluciones
Bueyes Y Rosas Dormían
Manual De Tubo Y Accesorios De Cobre
El General Calleja - Biografía-
Revista Ahora Informacion. Número 24
Rembrandt