Tastets eBook

Descubre el libro de Tastets con cronouno.es. Lea el PDF de Tastets en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tastets y otros libros de Pep Nogue.

FECHA
2012
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tastets.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,18 MB
AUTOR(A)
Pep Nogue
Cronouno.es Tastets Image

DESCRIPCIÓN

Sovint quan tenim convidats a casa i els volem fer gaudir dun àpat de festa, ens espera un gran rebombori de plats, coberts, cadires, mantells, copes, etc. I sempre sacaba amb el mateix, sobretot entre els amics més joves, amb aquell típic aperitiu de patates de bossa (tot i que nhi ha algunes de molt bones), les olives farcides danxova, les barres de surimi amb salsa rosa de pot, les escopinyes de llauna, els llagostins bullits i congelats, i plats dembotit de qualitat ínfima. Però també podeu fer gaudir els comensals dels vostres dots gastronòmics amb un xic de temps, una bona preparació i sobretot or¬ganització en lexecució dels tastets. Snaks acabats de fer, culleres amb mil i un sabors, sopes fredes i ca¬lentes, carpaccios clàssics o agosarats, pans de to¬tes menes, amanides de tots els racons, formatges de tot el món, aperitius amb fetge gras que es fonen a la boca, enfilats que ens obren la gana, fregits ben sa-ludables, cassoles de sabors concentrats i postres sensacionals.

Tastets Surrealistes 2019 | Gastronosfera
Tastets, Figueres: Consulta 15 opiniones sobre Tastets con puntuación 4 de 5, uno de los 193 restaurantes de Figueres en Tripadvisor.
TASTETS - Vilanova i la Geltrú - Plaça Miró de Montgròs, 2 ...
Esta propuesta, que empieza el 13 de junio y termina el 13 de julio, ofrece la posibilidad de degustar los mejores bocados de los 17 restaurantes de la ciudad que se han sumado a esta iniciativa. Cada local ofrecerá un menú degustación que constará de 6 'tastets' que están directamente relacionados con la vida y obra del artista.

LIBROS RELACIONADOS

Música Mosaico 3-4 -Carpeta De Recursos: Primaria
Manual Blanqueo De Capitales: Caracteristicas, Contexto, Medidas Legales Y Prevencion. Formacion Para El Empleo
Matematicas 4º Eso Opcion A C Sociales
El Hombre Dominado
Si Decido Quedarme
De La Mística Que Dice A La Persona.
El Alzamiento De Bienes
Igualdad Y Filiacion: Estudio De La Discriminacion De Los Hijos P Or Razon De Su Nacimiento
Poesia Lirica Del Siglo De Oro (12ª Ed.)
(I.b.d.) Proceso Y Preparación De Equipos Y Medios En Trabajos De Albañileria Uf0302
El Diario De Mi Bebe