Racons 08: Temps D Aventura: Excursions A Peu I En Btt eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de Racons 08: Temps D Aventura: Excursions A Peu I En Btt en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de Racons 08: Temps D Aventura: Excursions A Peu I En Btt en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Racons 08: Temps D Aventura: Excursions A Peu I En Btt en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Racons 08: Temps D Aventura: Excursions A Peu I En Btt.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,20 MB
AUTOR(A)
Vv.aa.
Cronouno.es Racons 08: Temps D Aventura: Excursions A Peu I En Btt Image

DESCRIPCIÓN

«Racons» no solament és el nom de la primera secció del programa Temps d’aventura de Televisió de Catalunya, «Racons» és el títol d’una experiència única, divertida, enriquidora. Una experiència amb cos i ànima, i des de fa dos anys amb forma de llibre: aquest que teniu a les mans. Una de les característiques de l’edició del 2008 és la varietat, i no solament en els recorreguts, sinó també en les dificultats. Hi ha racons durs (poquets) i molts de suaus. És la cultura de l’activitat física a l’aire lliure i de l’esport popular per a tothom. Sense curses, sense cronos, sense rècords i sense podis; aquí no hi ha vencedors i encara menys vençuts. Només hi ha ganes de passar-ho bé, guanyar salut i ampliar coneixements. Aquest és el senzillíssim «full de ruta» del nostre programa, Temps d’aventura, 19 itineraris proposats pels teleespectadors del programa de Televisió de Catalunya.

Senderisme i BTT by Bib. Esquerra de l'Eixample - Agustí ...
Temps d'aventura. Excursions a peu i en BTT proposades pels telespectadors (2008) i Barcelonès. 17 excursions a peu, publicats en aquesta mateixa editorial. Ha realitzat un estudi sobre el medi natural i rutes a peu a Santa Maria de Martorelles i és col·laborador de la revista Descobrir Catalunya.
Esports d'aventura i altres serveis a les Terres de l'Ebre ...
Temps d'aventura. Excursions a peu i en BTT proposades pels telespectadors (2008) publicats en aquesta mateixa editorial. Ha realitzat un estudi sobre el medi natural i rutes a peu a Santa Maria de Martorelles i és col·laborador de la revista Descobrir Catalunya.

LIBROS RELACIONADOS

Convergencia Economica E Integracion: La Experiencia En Europa Y America Latina
Asómate A Miró
Huellas Y Señales De Las Aves De España Y De Europa: Guia De Iden Tificacion
Andy Warhol 2006: Pop Art (Agenda De Luxe)
Creatividad En Marketing Directo
Cuentos Cantabros
Oposiciones Administrativos De Corporaciones Locales. Supuestos P Racticos
Uf0535: Cuidado De Barba Y Bigote
Guia De La Barcelona Magica
Cuerpo Servicios Auxiliares Socio-sanitarios Y Educativos De La Administración De La Generalitat Valenciana, Escala Auxiliar Deenfermería. Test Temario Específico
Breve Historia Contemporanea Del Ecuador (2ª Ed.)
Humanismo Y Tradicion Clasica En España Y America