Els Fons Manuscrits Lul·lians De Mallorca eBook

Descubre el libro de Els Fons Manuscrits Lul·lians De Mallorca con cronouno.es. Lea el PDF de Els Fons Manuscrits Lul·lians De Mallorca en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Fons Manuscrits Lul·lians De Mallorca y otros libros de Llorenç Perez Martinez.

FECHA
2004
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Fons Manuscrits Lul·lians De Mallorca.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,19 MB
AUTOR(A)
Llorenç Perez Martinez
Cronouno.es Els Fons Manuscrits Lul·lians De Mallorca Image

DESCRIPCIÓN

El present volum reuneix per primer cop els treballs de catalogació dels fons lul.lians de Mallorca i d'algunes biblioteques españyoles que va dur a terme Llorenç Pérez i que es van publicar en diversos lliuraments a la revista Estudios Lulianos entre als anys 1958 i 1973. Encara avui els catàlegs de Pérez són imprescindibles per conèixer els esmentats fons de manuscrits i impresos i poder-hi treballar. L'amplitud dels índexs de noms propis, obres lul.lianes i íncipits que s'han elaborat per a l'ocació demostren la riquesa i la importància dels treballs que es publiquen.

Els manuscrits Lul.lians - culturalpalma.com
Llull va néixer a la ciutat de Palma, poc després de la Conquesta de Mallorca, en una data incerta situada entre 1232 i 1233, tot i que la historiografia considera el 25 de gener de 1232 com la data del seu naixement. Era fill de Ramon Amat Llull i Isabel d'Erill, una família barcelonina acomodada que pertanyia bé al patriciat urbà o bé a la petita noblesa catalana.
Ramon Llull - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Get this from a library! Els fons manuscrits lul.lians de Mallorca ; Fons lul·lians a biblioteques espanyoles. [Llorenç Pérez Martínez; Albert Soler]

LIBROS RELACIONADOS

Busca Encuentra Princesas Gran Formato
Todos Tus Libros E Ebooks Están En Casa Del Libro
¿Donde Viven Los Animales? (Gira Y Descubre)
Ocho Maneras De Contar
Poemímame
Informe Sobre La Probabilidad A
De Estructura Económica Y Economía Hispana
La Primera Noche
Alejandria: Historia Y Guia
Otra Vez En Casa
Escritores Políticos Españoles 1780-1854
Econometria Ii (42408gd01)
Historia Visual Del Escenario
Conan: La Imagen De Un Mito
Adhesius Esbojarrats (Un Llibre Per Jugar)
Liza.
Guia D Estudi Per A L Acces A La Policia