Les Amnesies De Deu eBook

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Amnesies De Deu en formato electrónico. En cronouno.es encontrará el libro de Les Amnesies De Deu en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Amnesies De Deu en tu teléfono, tableta o navegador!

FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Amnesies De Deu.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,89 MB
AUTOR(A)
Joan-daniel Bezsonoff
Cronouno.es Les Amnesies De Deu Image

DESCRIPCIÓN

Mossèn Puig és un sacerdot que estima les dones, però l’esclat de la Segona Guerra Mundial alterarà fatalment la relació amb la seva amant, la delicada Alexandrine Bouisse. La història del seu amor secret i esquitxat de mala consciència evoluciona emmarcada per un dels episodis més vergonyosos de la història de França: el règim col·laboracionista de Vichy i la pusil·lànime complicitat del mariscal Pétain davant les deportacions de jueus als camps de concentració nazis. Amb la ironia i el sarcasme característics de l’autor rossellonès, i amb un llenguatge ric i ple de matisos, Bezsonnof ens presenta una novel·la que combina magistralment la pulsió bèl·lica amb la passió filològica, diluïdes ambdues amb quatre gotes de cinisme i de melanconia. Amb Les amnèsies de Déu, Joan-Daniel Bezsonoff confirma definitivament que és una de les revelacions de la literatura catalana dels últims anys.“Una prosa que mai no cau en la banalitat. Al contrari, és una prosa molt competent, sovint lluminosa”

Les amnèsies de Déu
Mossèn Puig és un sacerdot que estima les dones, però l'esclat de la Segona Guerra Mundial alterarà fatalment la relació amb la seva amant, la delicada Alexandrine Bouisse. La història del seu amor secret i esquitxat de mala consciència evoluciona emmarcada per un dels episodis més vergonyosos de la història de França: el règim col·laboracionista de Vichy i la pusil·lànime ...
21-Los 25 mensajes clave de las Conversaciones Con Dios ...
LES AMNESIES DE DEU de JOAN-DANIEL BEZSONOFF. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS

Lo Que El Mal Esconde (Sword And Sorcery)
Dorón Benatar Y El Libro De Los Nombres Muertos
2010 Bartolome No Vol Viure Com Un Gos - Rachel Van Kooij
Manual De Intervencion Educativa En Readaptacion Social (Vol. 1): Fundamentos De La Intervencion
El Cetro Del Azar
Intervencion Educativa En Problemas Fundamentales De Desadaptacio N Social (2º Cuatrimestre) (50201gd21a01)
El Arte Real De Perseguir A Los Sombreros
Diccionario De Mecánica. Tomo Ii.
Asesinato En Familia - Robert Westbrook
100 Cartas-tipo Ingles Comercial Para La Correspondencia Comercia L (Ed. Bilingüe)
Nº 7 Historias Del Viejo Mundo. Bajo El Palio Del Gran Rey.
Manual Derecho Tributario. Parte Especial (7ª Ed)
Don Quijote De La Mancha. Primera Parte
Los Santos Inocentes