Cendra Viva eBook

El libro Cendra Viva en formato PDF. El libro Cendra Viva en formato MOBI. El libro Cendra Viva en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Maria Vilanova I Vila-abadal. Disfruta leyendo con el sitio web cronouno.es.

FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
Cendra Viva.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,95 MB
AUTOR(A)
Maria Vilanova I Vila-abadal
Cronouno.es Cendra Viva Image

DESCRIPCIÓN

La Josefina, una dona jove nascuda a finals del segle XIX en un poble del nostre territori, està casada amb un hereu i viu a la casa pairal de la família del seu marit. El seu home treballa i viu a ciutat, i ella s’està al casalot amb l’única companyia de la Cisqueta, una vella minyona, i les esporàdiques visites de la seva sogra.Un esdeveniment colpidor, la mort del fill, i la descoberta d’alguns secrets d’ambdues famílies -la seva i la del seu marit- obliga la protagonista a haver d’afrontar, tota sola, uns fets del passat que enterboleixen la seva vida de casada.Cendra Viva està narrada en primera persona i en temps present i ens transporta a principis del segle XX. Ens presenta una jove protagonista, que en els seus primers anys de matrimoni ha de lluitar contra els perjudicis de l’època -socials, familiars, religiosos, culturals i polítics-;, dels quals ella n’és, també, una víctima.Les incursions que la narració fa en el passatproporcionen al lectorles eines per a poder interpretar el present que viuen els protagonistes, tenint en compte el contexten el qual es desenvolupa l’acció.

Cendra viva (Tapa blanda) · Libros · El Corte Inglés
Descubre Cendra Viva de Rafael Estrada en Amazon Music. Escúchalo en streaming y sin anuncios o compra CDs y MP3s ahora en Amazon.es.
Cendra - significado de cendra diccionario
Cendra viva, a song by Destemps on Spotify. We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, ...

LIBROS RELACIONADOS

El Club De Los Mentirosos
Juglar 2 Libro 1, 2 Y 3 Segundo Secundaria
Dinosaurios Divertidos
Macizo De La Maladeta (Guia Montañera)
Tecnologia Del Corcho
Leo Messi: El Tesoro Del Barça
Cambres D Acer Inoxidable
El Mejor Baile
'Hay Bombones Y Caramelos'
Sombra De La Sombra
David, El Rey
M Agrada El Meu Aneguet
Humillados Y Ofendidos.
A L Altra Banda Del Mirall